Tuorein sisältö

Nostalgiset leffat Pinokkiosta Peter Paniin ja Tikun ja Takun pelastuspartiosta Nunnia ja konnia kolmoseen menevät suoraan Disney+ -palveluun

12.12.2020 klo 09.00 | Luettu: 1464 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


V2.fi julkaisi eilen yhdeksän (9) uutista Disneyn Pixar-, Marvel- ja Star Wars -projekteista. Että mitäkö muuta on meneillään?

Disney jatkaa elokuvateattereiden potkimista nivusiin. Robert Zemeckisin ohjaama ja Tom Hanksin tähdittämä Pinokkio ja Jude Law'n tähdittämä Peter Pan & Wendy debytoivat suoratoistossa. Kuvaukset eivät ole alkaneet, joten kyse ei ole koronan väistämisestä.



Myös monien muiden elokuvien uudet versiot ja jatko-osat debytoivat Disney+ -palvelussa. Vuonna 2021 tiedossa on animoitu Neropatin päiväkirja ja animoitu Night at the Museum. Vuonna 2022 valmistuvat Zac Efronin tähdittämä Kolme miestä ja baby, uusi Villi tusina, Ice Age -animaatio The Ice Age Adventures of Buck Wild ja animaatiota ja näyttelijöitä yhdistelevä Tikun ja Takun pelastuspartio. Kehitteillä on Whoopi Goldbergin tähdittämä Nunnia ja konnia 3, Amy Adamsin tähdittämä Lumottu 2, Hokkus Pokkus 2 ja uusi Yksin kotona.

Alkuviikon juoru paketoi joukon jatkoksi Emma Stonen tähdittämän Cruellan, joka on esiosa 101 dalmatialaiselle. Netissä liikkuu yhä moisia väittämiä. V2.fi uskoo tässä vaiheessa Deadlinen tulkintaa, jonka mukaan Cruella on yhä tulossa teattereihin toukokuussa 2021.

Teattereihin ovat tulossa myös mm. Marvel- Pixar- ja Star Wars -leffat, Dwayne Johnsonin tähdittämä Jungle Cruise (kesä 2021) ja Indiana Jones 5 (kesä 2022). Fotorealistisen Leijonakuninkaan esiosa ja näytelty Pieni merenneito oletettavasti tekevät samoin.

Animaatio Raya and the Last Dragon "tekee Mulanit". Se saapuu teattereihin maaliskuussa 2021, mutta ainakin Yhdysvalloissa sen voi katsoa samana päivänä korkeaan lisähintaan Disney+ -palvelussa. Näin saattaa luonnollisesti käydä muillekin teatterileffoille.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dion livealbumeita j... Star Trek: Discovery... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova