Tuorein sisältö

Kävikö kettu kolossa? Sami Kurosella on vastaus valmiina

15.12.2020 klo 22.55 | Luettu: 946 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kävikö kettu kolossa?

Eilen saatiin valmiiksi Temptation Island Suomen yhdeksännen kauden kuvaukset.

"Temppareita on kuvattu nyt yhteensä 198 jaksoa ja siihen 47 extraa päälle! Olen saanut olla mukana niissä jokaisessa. Näiden vuosien aikana olen päässyt seuraamaan eturivistä ja lähietäisyydeltä aika monia parisuhderiitoja, iloisia jälleennäkemisiä, romahduksia, paria kosintaa, hienoja kasvutarinoita, eroja ja oivalluksia siitä, että rinnalla on houkutuksista huolimatta upea tyyppi, jonka kanssa haluan elämäni jakaa.

Kun aidot ihmiset avaavat rohkeasti ja avoimesti omaa elämäänsä kaikkine haasteineen ja kipukohtineen, syntyy aina suuria tunteita. Sitä rohkeutta ei voi kuin arvostaa ja kunnioittaa. Tämä ohjelma on juuri niin kiinnostava kuin sen osallistujat on
", toteaa ohjelman juontaja Sami Kutoronen somessa.

Levillä talvisissa maisemissa kuvattu Temppari-kausi on Samin mukaan ainutlaatuinen:

"Tulevalla kaudella käsitellään myös teemoja, joita ei ole ennen tässä ohjelmassa tullut vastaan. Mulla on vahva usko, että tulossa on yksi parhaista kausista sarjan historiassa".

"Ja siihen alun kysymykseen... Kettu on löytänyt kolonsa jokaisella kaudella ja jos paljon puhuttuun Lapin taikaan on yhtään uskominen, tuskin se eksyy tälläkään kertaa".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää nakutreffejä b... Judas Priestin Rob H... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova