Tuorein sisältö

Janne Katajan ja Aku Hirviniemen firmalle uusi toimitusjohtaja

21.12.2020 klo 10.43 | Luettu: 2981 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Janne Katajan ja Aku Hirviniemen vuonna 2002 perustama tuotantoyhtiö Hihhihhii Oy tiedottaa palkanneensa uudeksi toimitusjohtajaksi Katri Varjoksen.

Samalla Varjoksesta tulee yhtiön osakas. Varjos aloittaa tehtävässään ensi vuoden alussa.

"Koemme, että Katri on juuri oikea henkilö luotsaamaan yhtiötä eteenpäin. Hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa televisiosta sekä kykynsä johtaa isoja kokonaisuuksia ovat juuri sitä, mitä uudelta toimitusjohtajalta toivoimme", toteaa Janne Kataja.

Varjos siirtyy Hihhihhiille Tampere-talosta, missä hän toimi tapahtumayksikkö Events Tampereen liiketoimintajohtajana. Sitä ennen Varjos työskenteli pitkään Aito Media Oy:ssä muun muassa operatiivisena johtajana ja vastaavana tuottajana.

Varjos on ollut rakentamassa lukuisia suomalaisen television menestystarinoita, kuten Poliisit, Suomen Huutokauppakeisari sekä Au pairit. Varjos on myös tuottanut suuria kansainvälisiä formaatteja, kuten Gladiaattorit.

"Toisinaan elämä tuo eteen yllätyksiä, joihin tuntuu välttämättömältä tarttua. Vuodenvaihteen jälkeen palaan takaisin elävän kuvan pariin ja aloitan työni Hihhihhii Oy:n toimitusjohtajana", toteaa Katri Varjos sometilillään.

Tv-tuotantojen lisäksi Hihhihhii Oy omistaa ja vuokraa kiinteistöjä ympäri Suomen ja pyörittää palkkiopalvelua. Pakettiin kuuluu myös Riihimäen Pieni Lelukauppa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Janne Katajan juonta... Pori Jazz julkisti l... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova