Tuorein sisältö

"Naisten Arrow" on peruttu

08.01.2021 klo 23.59 | Luettu: 1573 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viime vuonna päättynyt tv-sarja Arrow aloitti tarinauniversumin, joka jatkuu vahvana. Pääsarjan selkein perillinen Green Arrow & The Canaries on kuitenkin peruttu.

"Green Arrow & The Canaries" on myös Arrow-sarjan toiseksi viimeisen jakson (kuvassa) nimi. Jakson oli tarkoitus olla niin sanottu "backdoor pilot", joka käynnistää uuden, lähitulevaisuuteen sijoittuvan ja naispuolisiin hahmoihin keskittyvän sarjan. Katherine McNamaran oli määrä jatkaa alkuperäisen sankarin tyttärenä.

Batwoman-sarja esittelee uuden päähenkilön ensi viikolla, helmikuussa alkaa Superman & Lois ja kehitteillä on mm. Black Lightning -sarjan sisarsarja Painkiller ja Wonder Womaniin kytkeytyvä Wonder Girl -sarja, joten Arrowverse uudistuu yhdestä takaiskusta huolimatta.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Neil Marshallin The ... Metallia horisontiss... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

09.01.2021 klo 01.13 3 tykkää tästä

Päättyikö Arrow oikeasti vasta viime vuonna ei perkeleeeeee. Aloitin hiljattain katsomaan sitä alusta asti, ja nyt puolittain kauhusta itkettää, puolittain innostaa ajatus että sisarsarjoineen katsottavaa riittää vielä vuosiksi, tai käytännössä ikuisesti jos spin-offit alkavat vielä siittämään omia jälkeläisiään liukuhihnalle.

Aivan kuraahan tuo sarja on, mutta olen siitä perverssi että tarpeeksi monta kautta jatkuessaan kura muuttuu minulle kiinnostavaksi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova