Tuorein sisältö

AC/DC:n uusi albumi on virallisesti Black Ice

18.08.2008 klo 16.26 | Luettu: 4104 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AC/DC –fanien pitkä odotus palkitaan vihdoinkin. Yhtye julkaisee uuden albumin kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Levy on nimeltään Black Ice ja se julkaistaan Suomessa 22.lokakuuta. Yhtyeen edellinen levy Stiff Upper Lift julkaistiin vuonna 2000.

Ensimmäinen radiosingle Rock ’N’ Roll Train lähtee radioissa soimaan maailmanlaajuisesti syyskuun alussa. Levyn on tuottanut legendaarinen Brendan O’Brien, joka on huikean uransa aikana tuottanut mm. Bruce Springsteeniä, Pearl Jamia ja Bob Dylania.

Ennen Black Ice-levyn julkaisua, 10. syyskuuta julkaistaan live-DVD No Bull, jossa on taltioituna AC/DC:n historiallinen esiintyminen Madridin härkätaisteluareenalla vuonna 1996. DVD-taltioinnin ohjannut David Mallett ohjaa myös bändin tuoreen musiikkivideon. Live-taltiointi on ohjaajan paranneltu versio ja nyt ensimmäistä kertaa varustettuna dolby digital 5.1 surround –äänitekniikalla. Mukana on lisäksi kaksi ennenjulkaisematonta livepätkää sekä Angus-cam -osio, josta voi katsoa pelkästään kitaristi Angus Youngin esiintymistä.

AC/DC lähtee uuden levyn myötä myös maailmankiertueelle. Kiertue starttaa Yhdysvalloista lokakuun lopussa ja ensi keväänä yhtye nähdään Euroopassa – toivottavasti myös Suomessa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Negative kiertää Suo... Myrskyä tehokkaammin... >

Keskustelut (2 viestiä)

Souli

18.08.2008 klo 20.42

Mahtavaa jos tulee Suomeen asti! Myös uutta levyä odottelen innolla.
lainaa
Paavo-Puska

05.09.2008 klo 15.05

Se oli Stiff Upper Lip ei lift
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova