Tuorein sisältö

Nightwishin Marko Hietala jättää yhtyeen - somekommenteissa viesti on otettu vastaan yllättävän suuren ymmärryksen voimin

12.01.2021 klo 11.06 | Luettu: 573 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nightwishin Marko "Marco" Hietala jättää yhtyeen.

Hietala ja Nightwish ovat julkistaneet tiedotteen, jossa todetaan Hietalan kaipaavan uusia tuulia inspiraation lähteeksi. Omaksi parhaakseen, Hietala jättää Nightwishin. Hietala on aikaisemmin puhunut masennuksestaan - masennus on uusiutunut monta kertaa ja sille ei voi antaa lopullista päätäntävaltaa.

Mies kritisoi viestissään myös musiikkiteollisuuden epätasa-arvoisuutta, jossa artistin asema on huonontunut vuosien varrella.

"For the people who like them I need to say that my 55th birthday is now on 14th of Jan and I’ve certainly done my time for now".

Hietalalla on vielä joitakin sovittuja juttua kuluvalle vuodelle mutta muuten rokkari pyytää, että saisi olla rauhassa kuluvan vuoden. Hietala saattaa palata asiaan vuonna 2022, mutta suoranaista lupausta hän ei anna.

Hietalan viestistä voi päätellä, että edessä on selkeä uudelleenasennoitumisen paikka. Mies ei tiedä, mitä haluaisi isona tehdä, mutta Nightwish-aika saa jäädä taakse. Piste.

"And I don’t think that I’ll be gone for good".

Mitä tulee Nightwishiin, bändi palkkaa kiertueelle tuuraavan miehen.

Somessa Hietalan viesti on otettu vastaan yllättävän suuren ymmärryksen voimin (viestit Marco Hietalan somesta):

"We are going to miss you so much! But your mental health is first. Thank you for all this year's if amazing music, for all the hard work you did, seek your path and be happy, strong and healthy, we shall see you again in the future!"

"Marko, thank you for everything you’ve done and all the long beautiful years you’ve played for us. I hope you find all the rest, energy, love and peace you deserve, and if/when ever you decide to come back to the public life, all your fans will be here with open arms and ears and hearts".

"You are giant, Marco! I only wish you can find your strength and to be in peace with your path. I say it with much respect and admiration!"

"Onhan se kuitenkin niin, että oma jaksaminen ja perhe menee näiden asioiden edelle ja todella arvostan päätöstäsi. Toivottavasti löydät vielä sen ilon ja inspiraation musiikkia kohtaan. Kaikkea hyvää"

"As a fan- sad to read this. As a human- it’s your life, your health and your decision. Really hope, to hear something from you again in the future".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Maikkarilla selvitel... Tänään katsotaan taa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

12.01.2021 klo 12.42 2 tykkää tästä

Masked Singer -voiton jälkeen huomasi, että voi tehdä muutakin kuin olla yhtyeessä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova