Tuorein sisältö

Wacken Open Airissa esiintynyt raskaamman rockin yhtye tavoittelee Suomen euroviisuedustajan paikkaa

13.01.2021 klo 13.17 | Luettu: 999 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rock-yhtye Blind Channel on valittu liki 300 hakijan joukosta Uuden Musiikin Kilpailun seitsemän finalistin joukkoon. Kilpailun voittaja selviää Ylen suorassa lähetyksessä TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Radio X3M:ssä lauantaina 20.2. klo 21.00. Voittaja edustaa Suomea Euroviisuissa Hollannin Rotterdamissa toukokuussa.

Vuonna 2013 perustettu oululaislähtöinen yhtye on esiintynyt mm. Wacken Open Airissa ja keikkaillut mm. Simple Planin, Royal Republicin, Amaranthen, Hollywood Undeadin ja All That Remainsin kanssa.

Blind Channelin kilpailubiisi Dark Side julkaistaan torstaina 21.1. Biisi edustaa uutta Blind Channelia ja sen miksauksesta on vastannut Grammy-palkittu brittitekijä Dan Lancaster (Bring Me The Horizon, Blink 182). Kappaleen tuottajana on yhtyeen ohella toiminut Joonas Parkkonen.

UMK-voittajan ja Suomen Euroviisuedustajan valitsevat tv-katsojat ja kansainvälinen UMK-raati yhdessä suorassa lähetyksessä Ylen TV1:ssä, Yle Areenassa, Radio Suomessa ja Radio X3M:ssä lauantaina 20.2. klo 21.

Muut UMK21-kisassa mukana olevat artistit: Oskr, Teflon Brothers x Pandora, Danny, Laura, Aksel ja Ilta.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tasan 53 vuotta sitt... The Stand 3/9: "Blin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova