Michael Schenker puhuu kovaa tekstiä Scorpionsissa soittavasta veljestään: 'Pidän häneen etäisyyttä'

25.01.2021 klo 15.02 | Luettu: 444 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Espanjalaisen Metal Journalin haastattelussa maineikas saksalainen kitaristi Michael Schenker (66) jutteli Scorpionsissa soittavasta veljestään Rudolfista (72), jonka kanssa välit ovat viileät.

Rudolf Schenkeriin tullaan mutkan kautta. Michael Schenkerin tulevalla Michael Schenker Groupin albumilla on versio Scorpionsin biisistä In Search Of The Peace Of Mind, joka äänitettiin aikoinaan Scorpionsin debyytille Lonesome Crow (1972). Michael soitti tuolloin yhtyeessä, nuorena teinipoikana. Metal Journal tiedusteli, oliko ajatuksissa pyytää Scorpionsin laulajaa Klaus Meinea vierailemaan uusiokappaleelle.

"Olin Klaus Meinen kanssa ennen Scorpionsia yhtyeessä nimeltään Copernicus, joten olen aina pitänyt elossa ajatusta yhteisestä projektista Meinen kanssa. Mutta vuosien aikana veljestäni Rudolfista on tullut melkoinen öykkäri".

Michael ottaa puheeksi In Search Of The Peace Of Mind -kappaleen sekä Lovedrive-albumin - Rudolf oli kiistämässä veljensä osuutta ja tekijänoikeutta.

"Kun vuonna 2015 minua lähestyttiin Scorpionsin boxi-julkaisun tiimoilta, vastaan tuli niin paljon valheita ja puolitotuuksia, että olin hyvin pettynyt veljeeni".

"Rakastan häntä veljenäni mutta pidän häneen etäisyyttä, etten joutui tulevaisuudessa enää epämukaviin tilateisiin. Rudolf on öykkäri, enkä halua olla tekemisissä sellaisten kanssa. Jos tekisin yhteistyötä Klaus Meinen kanssa, välittömästi joutuisin tavalla tai toisella tekemisiin myös Rudolfin kanssa".

Kitaristi pudottelee kovaa tekstiä niin veljestään Rudolfista kuin Scorpionsin jälkeisen yhtyeensä UFO:n tyypeistä: "En halua tehdä yhteistyötä kontrollifriikkien kanssa tai tyyppien, jotka ovat maineen perässä pelkästään maineen vuoksi - fanit unohtaen. Jäähyväisalbumeita julkaistaan aina vain uudelleen ja uudelleen".

(Blabbermouth.net)V2.fi | J.A. Kaunisto
< Planeetan takuulla i... Holopaisen sooloproj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova