Tuorein sisältö

Santa Cruzin erimielisyydet synnyttivät St. Auroran - kuuntele yhtyeen debyyttijulkaisu

30.01.2021 klo 16.46 | Luettu: 1348 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Santa Cruzin erimielisyydet synnyttivät St. Auroran.

Eemi "Ero" Lamberg oli palkattu basistiksi Santa Cruz -yhtyeeseen. Kyseessä oli siis Santa Cruzin alkuperäisen miehistön "vaihtoviikot", jonka jälkeen Archien kanssa bändin toimintaa Eron lisäksi jatkoivat Pav Cruz ja Tuomas "Toxy Cruz".

Erimielisyydet johtivat lopulta siihen, että Eemi päätti hylätä orkesterin, mutta tunnekuohujen myötä omia sävellyksiä alkoi syntyä – ja näin St. Aurora oli muodostunut. Bändin debyyttisingle Falling (Just Another Way To Fly) julkaistiin perjantaina.

"Biisi on itse asiassa ensimmäinen kappale, jonka sävelsin omalle bändille sen jälkeen kun olin tullut Santa Cruzin kanssa kiertueelta kotiin ja päättänyt jättää kyseisen yhtyeen. Mua vitutti ihan törkeesti ja tajusin, etten tulisi koskaan olemaan onnellinen bändissä, jossa en pääse vaikuttamaan sävellysprosessiin. Näiden tapahtumien jälkihuuruissa mä sitten kirjoitin tän biisin. Vaikka mun suurimmat vaikuttajat tulee alternative-/emo-kamasta, tästä kappaleesta paistaa läpi myös suuri rakkauteni garage rockia kohtaan".

Edellä mainittujen tyylisuuntien lisäksi biisissä kuuluu häpeilemätöntä punk-asennetta.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Raised by Wolves 1-8... Mikael Gabriel vasta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova