Tuorein sisältö

Gwendoline Christie hallitsee Helvettiä Netflixin The Sandman -sarjassa

30.01.2021 klo 19.40 | Luettu: 2041 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix-sarja The Sandman tuo ruudulle Neil Gaimanin omintakeisen ja kiitellyn fantasiasarjakuvan. Päähenkilö on "Nukkumatti", eli unien ja tarinoiden henkilöitymä, jolla on lukuisia nimiä mukaanlaskien Morfeus ja Dream. Häntä näyttelee Tom Sturridge, joka on tuttu mm. elokuvasta Merirosvoradio ja sarjasta Sweetbitter.

Muutkin näyttelijät on julkistettu ja mielenkiintoista on vähintäänkin se, että Game of Thrones -kyky Gwendoline Christie näyttelee Luciferia. Kyseessä on tuttu Helvettiä hallitseva Lucifer ja teknisesti ottaen sama Lucifer, joka seikkailee suositussa sarjassa nimeltä Lucifer: kyseinen sarja perustuu löyhästi The Sandmanin aloittamaan saagaan.

Lucifer kuvataan yleensä miehenä, joten Christien palkkaus vaikuttaa vastaavalta tempaukselta kuin Tilda Swintonin värväys Constantine-elokuvan roistoksi eli androgyyniksi Gabriel-enkeliksi. 191-senttinen Christie on pitkälti erikoistunut näihin tempauksiin näyteltyään tosiämmää Game of Thronesissa ja miehelle alunperin kirjoitettua hahmoa Star Warsissa.

Christien Game of Thrones -kollega Charles Dance näyttelee lahjakasta velhoa, joka onnistuu yllättämään korkeammat olennot. Sanjeem Bhaskar (Tohtori Intiasta) ja Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) näyttelevät Kainia ja Abelia. Vivienne Acheampong (Kuka pelkää noitia) näyttelee Luciennea, jonka vastuulla on päähenkilön kirjasto. Boyd Holbrookin (Narcos) hahmo The Corinthian on päähenkilön luoma painajainen.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lordin ex-rumpali Sa... Kummituspuhelimen om... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

30.01.2021 klo 20.47 4 tykkää tästä

Sanottakoon että sarjakuvassa Lucifer oli hyvinkin feminiininen ja muistaakseni David Bowie oli esikuvana. Joten ei ihan täysin hatusta heitetty roolitus.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova