Tuorein sisältö

Slipknot kommentoi faniksi väitetyn nuorukaisen veritekoa

21.08.2008 klo 09.42 | Luettu: 2660 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slipknotin nokkamies Corey Taylor on kommentoinut tapausta, jossa Etelä-Afrikkalainen nuorukainen surmasi koulutoverinsa - nuori mies oli peittänyt kasvonsa naamiolla, joka muistutti Slipknotin käyttämiä maskeja (V2.fi-uutinen). Koulutoverin mukaan 18-vuotias Morné Harmse oli kuin paholaisen riivaama. Harmse viilsi myös kahta muuta henkilöä - viranomaisten mukaan nuorukaisen laukusta löytyi lisää terä-aseita ja neljä muuta maskia. Maskien väitetään muistuttaneen Slipknot-jäsenten Joey Jordisonin, Shawn "Clown" Crahanin ja DJ Sid Wilsonin käyttämiä naamioita.

Taylorin puhui Blenderille seuraavaa;

- Luonnollisesti olen järkyttynyt tapahtumasta. Mitä tulee vastuukysymyksiin, siitä ei tarvitse keskustella. Mielestäni Slipknotin sanoma on todellisuudessa positiivinen.

- Näitä sattuu, syyttely olisi voinut kohdistua vaikka Marilyn Mansoniin tai lukemattomiin muihin artisteihin, jotka tekevät visuaalista taidetta pimeämmästä näkökulmasta. Aina tulee olemaan mieleltään järkkyneitä ihmisiä, joiden syyt veritekoihin ovat yksinkertaisesti siinä, että he ovat niin pirun sekaisin. Emme voi muuta kuin yrittää ottaa näistä tapauksista oppia...

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lue hitaan uutisviik... Rokkilehti Sue koki ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova