Tuorein sisältö

Hyytävä uutuusdokumentti discovery+:n ohjelmistossa: Kidnappasiko ja tappoiko hän Madeleine McCannin?

11.02.2021 klo 11.45 | Luettu: 792 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuore dokumentti discovery+:n ohjelmistossa - Pääepäilty: Tapaus Madeleine McCann
discovery+-palvelussa 15.2. alkaen.

Saksalainen Christian B. on nimetty pääepäillyksi Madeleine McCannin kuuluisassa katoamistapauksessa. Tuore, kansainvälisesti ensi-iltansa saava dokumenttisarja selvittää mystisen pääepäillyn tarinan.

Kolmetoista vuotta Madeleine McCannin katoamisen jälkeen uusi pääepäilty ilmestyy. Saksan poliisi on vakuuttunut, että "Maddien" sieppaaja istuu tällä hetkellä saksalaisessa vankilassa muista rikoksista tuomittuna. Madeleinen ruumista ei ole kuitenkaan löydetty, joten mihin todisteisiin poliisin epäilyt perustuvat näin pitkän ajan jälkeen? Onko uusia todisteita löytynyt?

Sarjassa haastatellaan Christian B:n ystäviä, entistä tyttöystävää sekä tutkimukseen liittyviä avainhenkilöitä kuten epäillyn asianajajaa, saksalaista syyttäjää sekä Madeleinen katoamistapauksen parissa työskennellyttä entistä portugalilaista tutkinnanjohtajaa. Christiania ei ole kuitenkaan virallisesti syytetty tapauksesta.

Sarja esitetään Suomen lisäksi myös Iso-Britanniassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Myöhemmin tänä vuonna dokumentti nähdään myös Yhdysvalloissa, Intiassa, Saksassa, Portugalissa sekä Latinalaisessa Amerikassa.







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Klamydian Outo aika ... Metallican vuonna 19... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova