Tuorein sisältö

Game of Thronesin luojien kolmas Netflix-sarja on The Overstory

13.02.2021 klo 18.30 | Luettu: 1418 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Game of Thronesin luojat David Benioff ja D.B. Weiss solmivat ison sopimuksen Netflixin kanssa vilkuiltuaan muita suuntia (mm. Star Wars -trilogiaa) ja hylättyään ne. Mitään ei ole ehtinyt valmistua, mutta jo kolme sarjaa on julkistettu.

Uusin on The Overstory. Sarja perustuu Richard Powersin romaaniin ja myös Powers ja Hugh Jackman lukeutuvat sarjan tuottajiin. Tarina kertoo yhdeksästä ihmisestä, joiden traagiset ja toisinaan toiveikkaat tarinat nivoutuvat puiden kohtaloon. Eräs hahmoista uskoo, että puut ovat sosiaalisempia olentoja kuin tiede tunnustaa. Valikoidut muut alkavat nähdä rikkaan maailman, joka on lähes näkymätön lyhytikäisille ihmisötököille.

Benioff ja Weiss kehittelevät Netflixille myös Kolmen kappaleen probleema -romaaniin perustuvaa eeppistä tieteissarjaa ja The Chair -nimistä komediasarjaa, joka kertoo naispuolisen professorin ongelmista yliopistossa.

Kaikilla näillä sarjoilla on monia tekijöitä, mutta Benioffin ja Weissin seuraava siirto on ymmärrettävästi alaa eniten kiinnostava tieto. He eivät ole mukana kehittelemässä Game of Thronesin esiosia.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Paranormal Activity ... Tänään tasan 25 vuot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova