Tuorein sisältö

Elisa Viihde Viaplay esittää: Ruuhkavuosiaan elävä perheenisä palkkaa kotiinsa rengin

15.02.2021 klo 19.50 | Luettu: 2093 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kolmen uuden Elisa Viihde -alkuperäissarjan kuvaukset käynnistyvä helmi-maaliskuussa.

Uudet Elisa Viihde -alkuperäissarjat tulevat katsottaviksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun vuosien 2022 ja 2023 aikana.

Kaikkea hyvää on Ulla Heikkilän ja Jan Forsströmin ohjaama kahdeksanosainen draamasarja, jonka pääosassa nähdään Pirjo Lonka ja muissa rooleissa mm. Tommi Korpela, Rea Mauranen ja Ona Huczkowski.

Johanna sovittelee työkseen eronneiden parien kiistoja lasten huoltajuudesta. Hän auttaa asiakkaitaan elämän suurimmassa pettymyksessä: miten päästä eteenpäin, kun rakkaudesta tuli jotain, josta on parasta päästää irti.

Poikani Joel on suosittuun brittisarjaan A Mother’s Son perustuva kaksiosainen minisarja. Kyseessä on psykologinen trilleri, jonka suomalaisversion ohjaa Saara Cantell.

Sarjan päärooleissa nähdään Laura Malmivaara, Ilkka Villi ja Turkka Mastomäki.

Roosa on juuri muuttanut lapsiensa kanssa uuden miehensä ja tämän lapsien luokse, kun kaupungissa tapahtuu nuoren tytön murha.

Renki on kahdeksanosainen draamakomedia perinteisen miehen roolin muutoksesta. Sarjan ohjaa Pete Riski. Päärooleissa nähdään Eero Ritala, Joonas Saartamo ja Kreeta Salminen.

Ruuhkavuosiaan elävä epäkäytännöllinen perheenisä palkkaa kotiinsa rengin, josta tulee hänen pahin kilpailijansa.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuore Britney Spears... Jenkkimetallisti Ice... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova