Tuorein sisältö

Mikä ihmeen Tavastian metsä - Tavastia-klubi haluaa pelastaa palan ikimetsää

18.02.2021 klo 14.14 | Luettu: 1511 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lokakuussa vuonna 1970 auennut helsinkiläinen Tavastia-klubi on yksi Euroopan vanhimmista yhä toimivista rock-klubeista.

Tavastian 50-vuotisjuhlavuoden yksi tärkeistä tavoitteista on pohtia omaa rooliaan osana ilmastokriisiä ja sen ratkaisuja. Kulttuurillisesti merkittävänä tapahtumapaikkana Tavastia näkee yritysvastuunsa ulottuvan myös keikkapaikan fyysisten seinien ulkopuolelle. Tavastia haluaa olla mukana puolustamassa luontoa ja hillitsemässä ilmastonmuutosta.

Tavastia on aloittanut yhdessä Luonnonperintösäätiön kanssa kampanjan, jolla ohjataan tuloja sekä kerätään tukea Luonnonperintösäätiölle tarkoituksena löytää ja suojella pysyvästi suomalaista ikimetsää. Kertyvillä varoilla on tarkoitus hankkia ikimetsä tai muu arvokas luontoalue ensisijaisesti Uudeltamaalta tai Hämeestä.

"Haluamme olla mukana vaikuttamassa oman hiilijalanjälkemme aktiiviseen pienentämiseen, mutta myös jättämässä jälkipolville vähintäänkin suojeltua luontoa. Haluamme haastaa mukaan kaikki keikoilla kävijöistä artisteihin ja yhteistyökumppaneihimme asti pohtimaan keinoja ilmastokriisin hidastamiseksi ja luonnonvarojen säilyttämiseksi".

Suojele ikimetsiä ja osta Tavastian keikoille ympäristölippu. Ympäristölipun kahden euron osuus menee lyhentämättömä Tavastian Metsä-kampanjaan. Voit myös lahjoittaa suoraan Luonnonperintösäätion sivuilla..

Luonnonperintösäätiön perustaja oli suomalaisen luonnonsuojelun suuri vaikuttaja ja uranuurtaja Pentti Linkola. Linkola pysyi vuonna 1995 perustamansa Luonnonperintösäätiön puheenjohtajana kuolemaansa saakka.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Constantine kokeilee... Sana julkaisi erobii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova