Tuorein sisältö

Maikkarin syksyssä kovat kotimaiset

22.08.2008 klo 10.57 | Luettu: 1539 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Idols esittelee uudet tähdiksi halajavat laulajat ja lahjakkaimmille avautuvat ovet musiikkimaailman huipulle. Ihastuttaville uusille Maajusseille etsitään puolestaan sitä kaikkein suurinta unelmaa: Rakkautta.

Uudella ohjelmapaikalla lauantai-illassa aloittaa Hyvät naiset ja herrat, jota seuraa Jackpot: Marco Bjurströmin luotsaama iloinen koko perheen show, jossa vanhemmille annetaan huimia haasteita. Hurmaava Nicke Lignell juontaa Fiksumpi kuin koululainen -gameshowta, jossa kilpailijoille annetaan ratkaistavaksi samoja kysymyksiä, joihin alakoululaiset joutuvat vastaamaan päivittäin.

Laatudraaman ystäviä hemmotellaan, kun Tukka auki alkaa maanantain draamapaikalla lokakuussa. Tämä komediallinen draama pariutumisesta sijoittuu kauniiseen, kesäiseen Helsinkiin ja sen pääosissa nähdään mm. Miina Maasola, Sari Puumalainen, Oskari Katajisto ja Lauri Nurkse.

Lifestyle-uutuus Ekotähdet parantaa maailmaa pienin askelin. Tutut suomalaiset Von Hertzen Brothersista Leena Harkimoon tekevät muutoksia arkeensa ekologisen hyvän vuoksi. Ohjelman juontaa Jenni Pääskysaari. Mestarikokki haastaa kotikokit tositoimiin. Kilpailijat ovat erilaisia ja eri-ikäisiä persoonia muusikosta myyntitykkiin ja tuomareina toimivat alan huippuammattilaiset, Chef de Cuisine Kari Aihinen ja MTK:n ruokakulttuuriasiamies Jaakko Nuutila. Ruoasta on kyse myös Jyrki Sukulan Hullu kokki Piemontessa -ohjelmassa, jossa Jyrki kokkaa pilke silmäkulmassa Italian ihanissa maisemissa ja tutustuttaa katsojat myös paikalliseen kulttuuriin.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Gwen Stefani lisäänt... Oasis myi lähes 200 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova