Tuorein sisältö

Suoratoistopalvelu Paramount+ aloittaa Suomessa ensi kuussa: tietoja ja traileri

25.02.2021 klo 13.00 | Luettu: 2518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Yhdysvalloissa toimiva CBS All Access -palvelu ottaa käyttöön nimen Paramount+ 4. maaliskuuta. Suomessa nimeä Paramount+ on jo käytetty lisäsisältöpaketeista.

Tuoretta tietoa on se, että suoratoistopalvelu nimeltä Paramount+ aloittaa Suomessa 25. maaliskuuta. Kuukausihinta on 6,99 euroa ja palvelua voi kokeilla ilmaiseksi viikon ajan 25. maaliskuuta alkaen. Palvelu toimii useissa kohteissa kuten kilpailijat. Nettisivu on ParamountPlus.com. Mobiililaitteille ja televisioille on tulossa sovellus. Palvelun voi myös tilata erinäisten muiden palveluiden kautta.

Paramount Pictures on yksi Hollywoodin isoista leffastudioista, jonka brändejä ovat mm. Mission: Impossible, Transformers, Star Trek, Kummisetä ja Paranormal Activity - ja Indiana Jones neljänteen elokuvaan saakka. Lehdistötiedote lupaa näistä Kummisetä-, Jones- ja Mission-leffat ja trailerissa nähdään myös Transformers. Se koskee muitakin palveluita, että kaikkea ei edes voida julkaista heti vanhoista sopimuksista johtuen.

Samaan perheeseen kuuluvat mm. Showtime, CBS, MTV, Comedy Central ja lasten kanava Nickelodeon. Paramount+:n tunnettuja sarjoja ovat mm. South Park, Ray Donovan, The Affair, Paavo Pesusieni (myös uusi sarja) ja Dexter, jonka uusi kausi on tulossa tänä vuonna. Tiedossa on myös lukuisia uusia sarjoja ja yksinoikeuksia, kuten ensi vuoden alussa alkava Halo-peleihin perustuva näytelty sarja. Palvelu tarjoaa noin 6 000 tv-sarjan jaksoa ja elokuvaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Frasier palaa vahvis... Dave Bautista vastaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

26.02.2021 klo 08.45

Tuonhan on saanut ruutu plussan dlc:nä jo jonkin aikaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova