Tuorein sisältö

Tribes of Europa 1-2: paska Commando-klooni

25.02.2021 klo 23.00 | Luettu: 2197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2


Eteenpäinkävelyn tiivistäminen on luovaa? Nyökkään sille, että sankarit hajaantuvat välittömästi sivujuoniin, joissa he ovat erilailla pulassa. "Frodo" esittelee maagista megaesinettä herralle, joka on hitusen vahvemmin Jack Sparrow kuin Aragorn tai Han Solo. Yhteistyö on epävakaata tai/eli typerää ilman mitään mainitsemisen arvoista.

Sisko päätyy neutraalien hoiviin. Hekin kysyvät, missä on megaesine, mutta kuulustelu on kohteliasta, kunhan siskoa on kerran vedetty turpiin. Neutrit kunnioittavat heimojen identiteettejä ja ovat kuin rauhanturvaajia - jotka olivat pahiksia Farscapessa, joten minua ei puijata. Sisko yrittää puhua vangitulle viralliselle pahikselle, joka on niin pahvinen floppi, että amerikkalaisessa versiossa häntä tulkitsisi Elizabeth Banks. (Se on uutinen itsellenikin, että olen tehnyt bänksit Banksin kanssa häntä joskus fanitettuani.)

Jakso loppui. Ei helvetti! Eikö leirejä, joihin sankarit jakaantuivat, ollut hetki sitten kolme? On kolme sisarusta pulassa.

Minulla on todellisia, ruohonjuuritason vaikeuksia keskittyä tähän. Katsoin jakson uudestaan pikakelauksella. Ai juu: "Frodo" ei jää kiinni. On noloa myöntää, että "Frodon" ja hänen hitusen erilaista kampausta käyttävän, jo viimeksi vangitun veljensä vaiheet sekoittuivat toisiinsa päässäni puolivälin tienoilla, mutta uhraan itseni surutta tylyttääkseni ympärikliseistä sontaa edes tavallaan. Jos minulla on dementia tai aivosyöpä, niin tällaisten sarjojen vuoksi.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pixarin versio The S... Qstock lisäsi nimiä,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova