Tuorein sisältö

Heviteemu, Liian monta ongelmaa

26.02.2021 klo 23.07 | Luettu: 434 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuottaja-laulaja-lauluntekijä-multi-instrumentalisti Heviteemu julkaisee uutta musiikkia. Liian monta ongelmaa on artistin neljäs single ja Heviteemun omien sanojen mukaan hänen raa’an rehellisin teksti tähän asti.

Kuten aiemmatkin singlet, on kappale täysin Heviteemun käsialaa aina miksausta myöten. Kappaleen tekstityksiä on ollut tekemässä Teemun aisapari costee, jonka soolotuotannon vastaavana tuottajana Heviteemu toimii.

"Liian monta ongelmaa -biisi kertoo ajatuksista, joita itsestään epävarman ihmisen päässä pyörii, varsinki uuden suhteen alkuaikoina. Tausta-ajatus biisissä on että ’Miten mä voin kaikkine ongelmineni riittää tolle toiselle upeelle ihmiselle.’ Biisissä on vaihteeksi vähän räpimpi flow kun mun kappaleissa yleensä, mut vastaavaa on aivan varmasti jatkossakin luvassa".

Viime vuonna soolouransa käynnistänyt Heviteemu on julkaissut aiemmin jo kolme singleä, Apua, Mun kosketus tappaa(feat. TIPPA) sekä Vaikeeta (feat. costee).

Uutta musiikkia on runsaasti valmiina ja sitä tullaan julkaisemaan tiheään tahtiin. Heviteemun kädenjälki tuottajana ja biisinkirjoittajana kuuluu muun muassa JVG:n, costeen, Anna Puun ja Olavi Uusivirran, Mouhouksen, Jannika B:n sekä Figaron ja Vesalan kappaleilla.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Katso Sabatonin uusi... Heavy-veteraani Alic... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova