Tuorein sisältö

Jussi Hakulinen kunnioittaa Yö-yhtyeen 40-vuotista uraa kiertueen merkeissä

05.03.2021 klo 12.46 | Luettu: 458 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jussi Hakulinen kunnioittaa Yö-yhtyeen 40-vuotista uraa kiertueen merkeissä.

"Jussi Hakulinen – Yön viimeinen varietee" -kiertue koetaan syksyllä kolmen areenakeikan muodossa. Hakulisen Yölle säveltämiin ja sanoittamiin kappaleisiin keskittyvät illat kuullaan 4. syyskuuta Tampereen TähtiAreenalla, 24. syyskuuta Rovaniemen Lappi Areenalla sekä 8. lokakuuta Helsingin Hartwall Areenalla.

Tulevat keikat ovat kunnianosoitus tänä vuonna 40 vuotta täyttävälle Yölle sekä edesmenneelle Olli Lindholmille. Samalla kyseessä on viimeinen kerta, kun Jussi Hakulinen tekee kiertueen, joka keskittyy hänen kynästään peräisin oleviin Yö-hitteihin.

"Homma jäi jotenkin keskeneräiseksi Yö revisited -keikalla syyskuussa 2019, ja halusin lopettaa homman näin. Kiertueen nimi 'Viimeinen varietee' kuvaa tilannetta hyvin, ja tämän jälkeen biisit jäävät elämään omaa elämäänsä", Hakulinen kertoo.

Nykyisen Yö-yhtyeen kanssa yhteishengessä sovitulla tulevalla kiertueella on mukana myös vierailijoita, jotka ovat jollain tavalla liittyneet Yö-yhtyeen tai Jussi Hakulisen historiaan tai ovat itsekin bändin faneja. Hartwall Areenalla ovat mukana muun muassa Pate Mustajärvi, Herra Ylppö, Vesku Jokinen sekä Pauli Hanhiniemi. Tarkat tiedot kaikkien konserttien vierailijoista ilmoitetaan myöhemmin.

"Nyt kuitenkin on mielestäni aika laittaa homma pakettiin, kun alkuperäisiä soittajia ei ole yhtään mukana, ja Olli Lindholmin poismeno vaikuttaa tähän asiaan tietenkin", Hakulinen kertoo.

Konsertit kuullaan seuraavilla paikkakunnilla:
04.9.2021 TähtiAreena, Tampere
24.9.2021 Lappi Areena, Rovaniemi
08.10.2021 Hartwall Areena, Helsinki

Liput kaikkiin tapahtumiin tulevat myyntiin ensi viikon perjantaina 12. maaliskuuta kello 9.00 (Ticketmaster).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Mitä tapahtui Kuben ... New Model Army -pomo... >

Keskustelut (2 viestiä)

make

05.03.2021 klo 15.11

Loisto homma ja ainoa oikea henkilö (= Jussi Hakulinen) laulaan niitä biisejä "in memorial" kun kuitenkin sävelsi + sanoitti ne.Ja hyvä soundinen laulaja itsekin. Nero, omassa lajissaan ja ainakin omissa biiseissään. Hyvä juttu tietenkin että YÖ yhtyeen muutkin jätkät oli mukana mutta ilman niitä biisejä ei olisi ollut koko YÖ:tä. Vai voiko joku pokkana väittää muuta?
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

07.03.2021 klo 12.54

Olli voisi olla mukana hologrammina. Tilaisuus tosin siirretään ensi vuodelle koronan takia.
lainaa

Kirjoita kommentti
Kilpailu - Voita Xbox Series X!
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova