Tuorein sisältö

Eddie Murphy jäi pitkälle lomalle voitettuaan liian monta Kultaista vattua

09.03.2021 klo 20.30 | Luettu: 1311 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Eddie Murphyn A Thousand Words -komedian ja Mr. Church -draaman ensi-iltojen väliin jäi neljä vuotta. Mr. Churchin jälkeen kesti kolme vuotta, ennen kuin Murphy näytteli idoliaan Rudy Ray Moorea draamakomediassa Dolemite Is My Name. Hän teki tällä ajalla muutakin kuten Beverly Hills Cop -tv-sarjan hyllytetyn pilottijakson.

Murphy viittaa siis ensisijaisesti komediaelokuviin, kun hän väittää istuneensa sohvalla 6 vuotta. Vuonna 2011 (A Thousand Wordsin kuvausten jälkeen) hän koki, ettei ole hauskaa tehdä kökköleffoja ja kerätä huonoimman näyttelijän palkintoja Razzies-gaalassa. Kun "ne kusipäät" ("these motherfuckers") antavat kaikkien aikojen huonoimman näyttelijän palkinnon, voi olla aika tauolle? Tosiasiassa Murphy voitti vuosikymmenen huonoimman näyttelijän vatun.

Suunniteltu vuoden tauko venähti ja Murphy kiintyi sohvaan, mutta lopulta hän tahtoi näyttää, että hän on yhä hauska. Dolemite Is My Name sai kiittävää palautetta, joten hän onnistui, vaikka Prinssille morsian 2 on jakanut mielipiteet. Dolemite Is My Name toi hänelle Kultaisen vatun "uransa pelastaja" -kategoriassa, eli ainoassa myönteisessä sellaisessa.

Murphya haastatellut The Playlist painottaa, että Murphy on itseironinen ja hyväntuulinen.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Temptation Island Su... Terry Gilliamin kata... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova