Tuorein sisältö

TV:stä tutun Sampo Marjomaan kantrimetallibändi Dark Country julkaisi uutta

12.03.2021 klo 08.40 | Luettu: 1531 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sampo Marjomaan ja Jami Pietilän luotsaama kantrimetallibändi Dark Country julkaisi tänään uuden singlen River River.

"Pahamaiset kultit, kuten Jim Jonesin The People’s Temple, Daavidin Oksa ja Heaven’s Gate olivat inspiraationa River Riverin tarinalle, jossa päähenkilön on tehtävä iso päätös elämästään. Ylipäätään teemana ovat ahdasmieliset ja kuristavat ajatusmallit ja rakenteet, jotka eivät salli olemassoloa sellaisena kuin olet syntynyt olemaan. ”They say - fear the river coarsing, they say - nature needs forcing.” Pakeneminen ja elämänmuutos voivat vaatia valtavan suuria uhrauksia, mutta joskus muita vaihtoehtoja ei ole" Sampo Marjomaa kertoo biisin taustoista.

Sampo Marjomaa ja Jami Pietilä perustivat Dark Countryn noin 6 vuotta sitten yhdistääkseen kantrin, metallin ja tummasävyiset tarinat. Inspiraationa on kautta linjan ollut länsimainen populaarikulttuuri Stephen Kingistä Dolly Partoniin ja HP Lovecraftin kautta Twin Peaksiin. Kulttuuri jonka parissa kaksikko on kasvanut.

"Se on Amerikka, joka elää päässämme, mutta jota ei koskaan oikeasti ole ollut olemassa".

Sampo Marjomaa on tuttu suurelle yleisölle mm. Hauskat kotivideot -ohjelman juontopestistään, mutta mies on tehnyt jo pitkään töitä marginaalissa musiikin, taiteen ja eläinoikeuksien parissa. Jami Pietilä on musiikin ja median monitoimimies, joka on luotsannut toista bändiään End of You:ta jo vuodesta 2003.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Teki mieli hieman p... Kuuden vuoden tauon ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova