Tuorein sisältö

Penkinlämmittäjät jatkaa Maikkarilla, mukana kaksi uutta panelistia

15.03.2021 klo 12.49 | Luettu: 953 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suorapuheinen urheilu-uutisten ja -ilmiöiden viihdeohjelma Penkinlämmittäjät jatkuu MTV3-kanavan torstai-illoissa 22.4. klo 21 alkaen.

Uusina panelisteina aloittavat Mervi Kallio ja Kalle Palander. Vaihtopenkillä läyhäämistä jatkavat tuttuun tapaan Pilvi Hämäläinen, Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Tommy Lindgren, Mikko Töyssy ja Tero Tiittanen. Ohjelman juontaa Ile Uusivuori ja studio-osuudet ohjaa Riku Nieminen.

Penkinlämmittäjät-ohjelma kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi niitä, joille urheilu on kirosana. Vakiopanelisteina pääsystä takaisin pelaavaan kokoonpanoon kisaavat Suomen urheilun ja viihteen kärkinimet, joita ohjelman juontajana luotsaa Ilkka "Ile" Uusivuori.

Kalle Palander liittyy ilolla mukaan itselleen tuttuun porukkaan, jonka kanssa hän on tehnyt hommia aiemminkin.

"Tästä tulee todellinen comeback! Tuon Penkinlämmittäjiin tietenkin ainoana oikeana, menestyneenä, entisenä huippu-urheilijana raudan lujaa näkemystä ja tietämystä eri lajeista ja lajien ulkopuolelta. En usko häviäväni muille panelisteille missään lajissa tai tehtävässä nyt, koska en ole aiemminkaan heille hävinnyt".







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tässä ovat Talent-ki... Rockfestivaali Naama... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova