Tuorein sisältö

Paul Stanley muistelee KISSin ennätyksiä rikkonutta pyrokeskitystä - 'Se oli pelottavaa'

18.03.2021 klo 21.18 | Luettu: 1245 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

KISS ilahdutti fanejaan kaikkien aikojen livestriimillä vuoden vaihtumisen kunniaksi.

Dubaissa järjestetty spektaakkeli oli myös KISS-miesten mukaan ikimuistoinen kokemus.

Mammuttikonsertin ainutlaatuinen pyrokeskitys rikkoi ennätyksiä - Guinnessin ennätysten kirjaan päätyi 10 miljoonan dollarin show'n osalta kirjaukset korkeimmasta liekistä lavalla koskaan sekä eniten liekkejä ammuttuna ilmaan samanaikaisesti.

The Rock N Roll Channelin TalkShopLiven haastattelussa Paul Stanleyn muisteli keikkaa epätodellisena mutta mahtavana kokemuksena.

Pelkästään se, että mammuttikonsertti soitettiin pitkän koronatauon keskellä, oli ikimuistoinen tapahtuma. Bändi saapui Dubaihin varotoimien saattelemana, hotellilla oltiin karanteeninomaisissa olosuhteissa. Hotellista suoraan lavalle - livestriimin ja valtavan show'n keskiöön.

"Se oli kuin olisi kiihdyttänyt nollasta sataan alta aikayksikön. Erityisesti, pyrotekniikka oli jotain aivan muuta. Ne liekit, KISSin keikoilla liekit lämmittävät aina takariville asti mutta nyt tuntui, kuin olisi seissyt sulatusuunin vierellä. Se oli pelottavaa mutta samalla upeaa. Keikan lopulla pyrokeskitys oli kuin kaikkien ilotulitusten äiti. Pauke kesti varmaan kymmenen minuuttia. Aivan mieletöntä. Sitten takaisin hotellille ja suihkun jälkeen lentokoneeseen. Tuli tunne, että 'oliko se totta, tapahtuiko tuo juuri meille'. Mahtava hetki olla bändissä".



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kello tikittää kohti... Putouksen finaaliläh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova