Tuorein sisältö

Popedan Costello mukana palkitun artistin julkaisulla

19.03.2021 klo 09.42 | Luettu: 1179 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 2017 esikoisalbuminsa Niklas I julkaissut Niklas Sillanpää ja Popedan Costello Hautamäki laittoivat musiikilliset lahjansa yhteen - törmäyksestä syntyi Kohti pintaa -single, joka on julkaistu tänään perjantaina uudelleen videon kera.

Kohti pintaa kertoo yksinäisyydestä, mutta sen päällä kantavana teemana on selviytyminen. Pyörätuolissa istuva CP-vammainen Sillanpää ei ole antanut erilaisuutensa häiritä luovuuttaan. Sillanpää voitti viime vuonna Special Voice -laulukilpailun, ja hän haluaa olla äänitorvena ja esimerkkinä vammaisille ihmisille näyttämällä. Unelmat voivat toteutua.

Yhteisbiisi Costello Hautamäen kanssa oli luonteva jatke sille työlle, jota Niklas teki aiemmin yhdessä Costellon pojan Jimi Hautamäen tuottaessa Sillanpään ensimmäisen albumin.

"Oli tosi hienoa saada Costello mukaan näin tärkeän sanoman sisältävään kappaleeseen. Yksinäisyys on teema, joka on aina koskettanut ihmiskuntaa, varsinkin näinä korona-aikoina. Yksinäisyys on viime vuosina aina silloin tällöin koskettanut minua syvästi ja koskettaa edelleen. Koen kuitenkin, että olen päässyt voittajana pahimman yli, ja nyt haluan auttaa muita uimaan kohti pintaa."

Sillanpään vielä nimeämätön toinen studioalbumi julkaistaan 6. elokuuta ja sen tuottajana on toiminut mm. Jonne Aaronin bändin kitaristina ja lukuisissa musikaalimenestyksistä tutuksi tullut Sampsa Rättäri.

Henri Haikan kuvaaman ja editoiman Kohti pintaa -musiikkivideon bändin riveissä nähdään myös muita tuttuja tamperelaiskasvoja Kormus-yhtyeestä; rumpali Kari Luomaharju sekä basisti Aaro Alatalo. Videon käsikirjoittanut Niklaksen ystävä Teemu Koskinen myös loistaa videon pääosassa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Näin tehdään keikoil... Tältä kuulostaa Mika... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova