Tuorein sisältö

Näin Putouksen sketsihahmokilpailun voittaja kommentoi voiton ratkettua

20.03.2021 klo 22.30 | Luettu: 1095 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Putouksen 13. tuotantokausi huipentui tänään lauantaina suorassa lähetyksessä Dennis Nylundin Folke Rundqvist -sketsihahmon voittoon.

Sketsihahmokilpailun finaalissa kisasivat Dennis Nylundin Folke Rundqvist ja Pilvi Hämäläisen Pönttö. Voittajaksi äänestettiin suorassa lähetyksessä Folke Rundqvist, joka on kaikkien aikojen 13. sketsihahmokisan voittaja.

"Tämä voitto on minulle todella viktig, törkeä! Ihan kärjellä haluan lähettää tack, kiitos kaikille äänittäjille. Te olette mulle suuri tuki ja turpa. Tämä on ollut minulle hieno matka raskaiden ihmisten kanssa ja minun henkilökohtainen rystyretki diskodanssin sanansaattajana. Glädje och kärlek, raskautta ja iloa kaikille. Nyt mä lähden mun raskaan familjen luokse ja dansaan heidän kanssa yhdynnässä. Pitäkää lippu korkeuksissa ja nöyrin rantein kohti danslattiaa. Siellä nähdään, check!!! Ja huominen", totesi Folke voiton ratkettua.

Putous on jälleen alkuvuoden katsotuin viihdeohjelma. Kaikki esitetyt yhdeksän jaksoa ovat olleet katsotumpia kuin muiden tv-yhtiöiden viihdeohjelmat. Putouksen 13. tuotantokautta on seurannut jo yli 3,1 miljoonaa suomalaista, joko tv-kanavilta tai MTV:n suoratoistopalveluista.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Daniel Radcliffe on ... Suomen Virallisen li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova