Tuorein sisältö

Diesel paljastaa Riddickin kohtalon

26.08.2008 klo 02.34 | Luettu: 2504 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tieteistoimintaleffaa Babylon A.D. markkinoiva Vin Diesel on puheliaalla päällä. Vakuutettuaan, että Hannibal-projekti on yhä elossa, Diesel kertoo menettäneensä uskon tieteisfantasian Riddickin Aikakirja jatko-osaan. Dieselin uusi uskomus on se, että jatko-osia nähdään kaksi, kuten alunperin suunniteltua.

David Twohy on kirjoittamassa molempia käsikirjoituksia. Ainoa epäselvä asia Dieselille on se, kuvataanko elokuvat erikseen vai yhtä aikaa. Dieselin mukaan syy, miksei jatko-osaa ole vielä tehty, on se, että hän ja Twohy haluavat tehdä rakastamalleen hahmolle kunniaa.

Riddickin Aikakirja oli kipeä floppi teatterikierroksellaan vuonna 2004, mutta tienasi kahisevaa kotivideomarkkinoilla. Samaan aikaan videopeli The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay oli arvostelumenetys ja suuri hitti.

Antisankari Riddick esiintyi ensimmäistä kertaa tieteiskauhuelokuvassa Pimeän Uhka, jota ei kuitenkaan pidetä Aikakirja-trilogian osana, vaan johdantona hahmolle. Riddick on esiintynyt myös animaatiossa The Chronicles of Riddick: Dark Fury, joka kertoo tapahtumista kahden elokuvan välissä.

Lähde: MTV Movies Blog

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Argentiinalaisissa a... Lisää Metallicaa enn... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hengeyokai

Rekisteröitynyt 29.07.2008

26.08.2008 klo 10.20

"Riddickin Aikakirja oli kipeä floppi teatterikierroksellaan vuonna 2004, mutta tienasi kahisevaa kotivideomarkkinoilla."

Johtui varmaan teatteriversion leikkauksesta, jossa iso osa elokuvan juonesta leikattiin ylitökerösti pois. Director's cut dvd-versio oli kuin eri elokuva ja huomattavasti parempi katseluelämys.

Tämä on yksi syy miksi en käy enään teattereissa katsomassa elokuvia. Tältä vuosikymmeneltä on useita kymmeniä esimerkkejä, joissa elokuvan teatteriversio raiskataan milloin minkäkin syyn takia (yleensä rahantavoittelun maksimoinnin nimissä).

PG-13 näyttää olevan tämän ja ensivuoden suurin vesittäjä elokuvien saralla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova