Tuorein sisältö

Tiedossa on onnellinen lopetus, kun Woody Harrelson hieroo natseja

31.03.2021 klo 18.45 | Luettu: 1657 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Woody Harrelson on kiinnitetty elokuvaan The Man with the Miraculous Hands. Aiheena on Felix Kersten, joka oli natsi-Saksan SS-joukkojen ylipäällikön Heinrich Himmlerin henkilökohtainen hieroja. Himmler kärsi lamaannuttavista kivuista ja Kersten osasi auttaa.

Elokuva perustuu Joseph Kesselin kirjaan, jonka mukaan Kersten pelasti jopa kymmeniä tuhansia henkiä hyödyntäessään asemaansa ja vaikutusvaltaansa Himmleriin. Kersten kertoi juutalaisten joukkomurhista mm. suomalaisille, mikä saattoi vaikuttaa asioiden kulkuun täällä. Tositarina on osittain kyseenalaistettu.

Psykologiseksi trilleriksi kuvaillun elokuvan ohjaa Oren Moverman. Hän on tehnyt Harrelsonin kanssa elokuvat Rampart ja The Messenger, joista jälkimmäinen toi molemmille Oscar-ehdokkuudet: Movermanille käsikirjoituksesta ja Harrelsonille sivuroolista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Statham äkäile... Kotimaisen hard rock... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

01.04.2021 klo 07.54 1 tykkää tästä

Näin otsikon ja luulin että hierominen on kiertoilmaisu hakkaamiselle. En nyt ole ihan varma pitäisikö olla pettynyt vai kiinnostunut. Mutta ihan kiehtova tarina, ja ehkä tosiaan tässä tapauksessa Himmler oli taipuvaisempi kuuntelemaan kun Kersten hieroi hellästi eikä leiponut turpaan päivittäin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova