Tuorein sisältö

Big Brotherin asukkaat julkistettu

26.08.2008 klo 21.56 | Luettu: 3651 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Big Brother 2008-asukkaat ovat saapuneet taloon. Ensimmäinen televisiolähetys on vuorossa huomenna keskiviikkona. Taloon ovat asettuneet seuraavat henkilöt:

Marianne (19-vuotta, Helsinki)
Sinkkuna elävä turvatarkastajana työskentelevä Marianne harrastaa leffoja ja tanssimista. Hän on kunnianhimoinen ja huomionkipeä, paheena ovat miehet. Marianne haki taloon, koska siellä on ihmisiä, kameroita ja jännää tekemistä.

Cheryll (24-vuotta, Helsinki)
Promoottorina työskentelevä Cheryl harrastaa taiteita, muotia, vaatteita ja kulttuuria. Hän on mielestään kiltti, sopeutuvainen ja rakastava. Cheryl on myös asunut ulkomailla. Diivailu ja muotiaddiktio ovat nuoren naisen "huonot" puolet.

Mia (19-vuotta, Helsinki)
Sinkkuna elävä myyntineuvottelija harrastaa kitaransoittoa, laulamista ja satunnaisesti jalkapalloa. Mia on mielestään hauska, huumorintajuinen ja sosiaalinen. Kitaransoitto on tärkeä asia - tavoitteena on oma bändi ja maailmanvalloitus. Paheina mainitaan määräileväisyys ja tupakka.

Minna (21-vuotta, Helsinki)
Kahden kissan kanssa asuva promoottorina toimiva Minna tanssii, käy kuntosalilla ja bilettää. Minna on mielestään temperamenttinen, puhelias ja hilpeä. Äkkipikaisuus ja nuuska listataan huonoiksi puoliksi.

Maria (33-vuotta, Keuruu)
Tyttärensä ja koiran kanssa elävä Maria on joukon vanhin osallistuja. Maria on mielestään rehellinen ja suorasanainen. Talossa naisen vahvuus tulee olemaan myös pitkäpinnaisuus. Maria arvostaa rehellisyyttä. Huonoiksi puoliksi kerrotaan aamuäreys ja äkkipikaisuus. Mikäli asiat eivät toimi sovitulla tavalla, menettää Maria hermonsa totaalisesti.

Marianna (23-vuotta, Helsinki)
Marianna elää noin 40 liskon ja kolme pupun kanssa. Leningradissa syntynyt Marianna kuvailee itseään huumorintajuiseksi ja herkäksi luonteeksi. Marianne on tarkka mutta ei nipottaja. Huonoina puolina on äkkipikaisuus, lisäksi hän suuttuu helposti ja ottaa huonosti kritiikkiä vastaan. Paheena jäätelö.

Johan (22-vuotta, Tampere)
Hengenpelastajana toimiva urheiluhieroja Johan harrastaa monipuolisesti urheilua (koripallo, pyöräily, uinti...). Johania voi luonnehtia avoimeksi, itsepäiseksi, helposti lähestyttäväksi ja välillä yksinkertaiseksi. Itse hän kuvailee itseään sähäkäksi, hulluksi ja myös itsepäiseksi.

Andreas (22-vuotta, Turku)
Risteilyisäntänä toimiva tarjoilija (sairaanhoitajan opinnot jääneet loppusuoralla kesken) on kihloissa. Andreas arvostaa nukkumista, matkailua ja kulinaristisia elämyksiä. Itseään andreas väittää iloiseksi, ahkeraksi ja kiltiksi. Huonoimmiksi puolikseen mies mainitsee itsekeskeisyyden, suuren unentarpeen sekä vinksahtaneen huumorin. Salanokoset ja tupakka kuuluvat myös pahoihin tapoihin.

Harri (20-vuotta, Korpilahti)
Siviilipalvelusmies/taksikuski ja ylioppilas, nuorukainen soittaa rumpuja ja väittää itseään puheliaaksi, nauravaiseksi ja ailahtelevaksi. Vapaa-aika sujuu kavereiden kanssa ulkona, tietokoneen ääressä tai musisoiden. Huonoina puolina kärsimättömyys, jännittäminen sekä huono itsetunto. Lisäksi mainitaan tupakka ja viinakset...

Marko (31-vuotta, Tampere)
Toimitusjohtaja, liikunnan- ja terveystiedonopettaja, liikuntatieteiden maisteri eli siis urheilumiehiä. Naimaton Marko harrastaa painia, yleisesti monipuolista liikuntaa, lukemista ja matkustelua. Marko kuvailee itseään positiiviseksi, huumorintajuiseksi ja monipuoliseksi sekä mukautumiskykyiseksi. Naiset ovat kovasti mieleen...

Risto (23-vuotta, Tampere)

Risto on media-assistentti ja graafinen suunnittelija - myös yksityisyrittäjä, baarimikko ja malli/juontaja. Kotona odottaa Jack-käärme. Harrastuksina mainitaan wrestling, kuntosali, musiikki, elokuvat, valokuvaus sekä politiikka. Mr. Finland -kisoihin osallistumisen on miehen repäisevin teko. Risto kuvailee itseään suoraksi, mukavaksi ja sosiaaliseksi. Huonoja puolia ovat myöhästely, kiireisyys, itsepäisyys ja perfektionismi. Alkoholi on suurin pahe.

Niko (21-vuotta, Kerava)
Kassavastaavana työskentelevällä Nikolla on kauppaopisto kesken. Kuntoileva sinkku sanoo itseään pirteäksi, reippaaksi ja tekeväksi. Miehen mielestä sosiaalisuus, tekemisen ylläpitäminen, kekseliäisyys, iloisuus ja muiden huomioonottaminen ovat hänen parhaita puoliaan. Huonoimpia ovat äkkipikaisuus, asteen liian vahva temperamentti, pienoinen itsekeskeisyys ja satunnainen suorasanaisuus...

Tero (28-vuotta, Helsinki)
Tero on työskennellyt koulunkäyntiavustaja sekä promootio- ja mallintöissä. Kotona odottaa papukaija. Harrastuksiin kuuluu urheilu ja sosiaalinen kanssakäyminen. Tero mainitsee parhaiksi puolikseen takaraivon ja ehkä myös empaattisuuden. Hän kuvailee itseään monitahoiseksi, ääripäätyyppiseksi ja positiiviseksi. Huonoja puolia voi kuulemma tiedustella ex-tyttöystäviltä...

Näillä mennään, katso huomenna Subbarilta kello 21.00.

www.bigbrother.fi/bigbrother2008















V2.fi | J.A. Kaunisto
< Babylon A.D. on rosk... BB alkuun skandaalil... >

Keskustelut (3 viestiä)

stammy

Rekisteröitynyt 30.07.2007

26.08.2008 klo 23.03

Liikaa hyvännäköisiä ihmisiä.
lainaa
perato

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

27.08.2008 klo 00.35

Sais oikeesti erilaisia ihmisiä tonne nii saattais kiinnostaa. Nyt jotain helsinkin yöelämän kermaa kerätty päältä ja vähä karsittu niitä joilla ei oo jotai "epäilyttävää taustaa"(lisää BB-lööppejä iha sillä että joku o joskus lyöny isoveljeään ja toine o ryöstäny lähikaupan). Löisivät ihmisiä ikäryhmistä 18-60 ja tasasesti vähä jokasesta. Vaan minkäs teet
lainaa
Late

Rekisteröitynyt 03.01.2008

27.08.2008 klo 11.13

Aika monella oli paheenna alkoholi ja vieläpä sinkkuja. On todella otettu kaikenlaista huomioon, että saataisiin katsojia ohjelmaan.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova