Tuorein sisältö

Peli ei pääty: kymmenes Saw-leffa on kehitteillä

09.04.2021 klo 14.30 | Luettu: 547 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pitkiä kauhuleffasarjoja riittää, mutta harva on edennyt "kunnialla" kymmenenteen osaan. Halloween-saagan 12. osa valmistuu tänä vuonna, mutta uusimmat kaksi osaa eivät kunnioita muita jatko-osia, kaksi leffaa ovat uusia versioita ja yksi leffa on täysin itsenäinen tarina. Hellraiser on edennyt 10. osaan, mutta halvalla tehdyt jatko-osat ovat jääneet harvojen huviksi jo 20 vuoden ajan. Friday the 13th -elokuvia on 12 ja uutta versiota lukuunottamatta ne sijoittuvat samaan jatkumoon, mutta jatkumo on niin reikäinen, että myös uuden version voi huvikseen luokitella jatko-osaksi.

Saw-saagan osat 7-9 käyttävät nimiä Saw 3D, Jigsaw ja Spiral: From the Book of Saw, mutta samaan jatkumoon ne sijoittuvat. Sarjan roisto kuoli jo osassa 3, mutta hänestä nähdään foto Spiralin trailerissa.

Kymmenes osa on kehitteillä. Nimi tai ainakin työnimi on Saw X. Tarinasta ei tiedetä mitään ja sehän on hyvä, sillä Spiral on tähtensä Chris Rockin oma idea ja se selviää vasta ensi kuussa, mihin suuntaan Spiral tarinaa vie.

Bloody Disgusting -sivuston mukaan se on virheellinen tulkinta, että ensimmäisen osan ohjaaja James Wan olisi palaamassa merkittävään rooliin. Hän on nimellisesti kaikkien osien tuottaja.


Lähde: Bloody Disgusting

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Juhannuksen suurin f... Tom Holland "sekoile... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova