Tuorein sisältö

Onko kotimaisesta metallitulokkaasta NOIRAsta ainesta vientituotteeksi - kuuntele ja katso debyyttisingle Parasite

09.04.2021 klo 21.30 | Luettu: 346 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Fiilistelemme kaikki 2000-luvun alun metalliskeneä ja haluamme tehdä musaa, joka kolahtaa koviten"

Tuore kotimainen metallitulokas NOIRA julkaisee debyyttisinglenään vuosituhanteen vaihteen metallimättöä henkivän singlen Parasite.

"Parasiten tekstissä puretaan kokemuksia siitä, kun joku ihminen kiinnostuu susta vasta kun oot niin sanotusti 'joku', mut sitä ennen oot ollut näkymätön, eikä tämä henkilö ole ollut vaikeissa paikoissa läsnä tai oikeastaan edes tiedä mitään sun elämästä. Tällaiset tyypit haluaa olla vasta sitten paikalla, kun ne huomaa voivansa itse jotenkin hyötyä toisesta. Ylipäätään toisia hyväkseen käyttävät tyypit inhottaa, ja sellaisista aggressioista biisin teksti ikään kuin itse kirjotti itsensä sopivan tunteen vallassa", singlen lyriikoista vastannut yhtyeen laulaja Inka Halme kertoo.

Uudesta sinkusta on kuvattu myös elokuvamainen musiikkivideo.

NOIRA syntyi alun perin vuonna 2018 terapiaprojektina ja jammailuna, mutta ajan kanssa biisejä alkoi muodostua – ja myös vahva visuaalinen ulosanti on iso osa NOIRAa.

"Inka oli toiminut aiemmin Nimetön-yhtyeen keulakuvana ja päätynyt sitä kautta Universalille artistiksi. Pop-maailma ei kuitenkaan tuntunut täysin omalta, ja muotonsa saatuaan NOIRA alkoi vetää mukanaan".

Myös kansainvälisille markkinoille tähtäävän NOIRAn Parasite-sinkun työstössä oli jo nyt mukana ulkomaalaisvoimia, sillä viisun miksauksesta vastasi Grammy-palkittu tanskalaismiksaaja Jacob Hansen (Amaranthe, The Black Dahlia Murder).


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Isac Elliot kasvoi u... Turkulainen laulunte... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova