Tuorein sisältö

The Irregulars 1-3: Mycroft Holmesin kuolettava nudistikultti

12.04.2021 klo 23.00 | Luettu: 1705 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Ipsissimus


Jos status quo on se, että köyhät teinit ratkovat yliluonnollisia rikoksia epäilyttävän tohtori Watsonin pyynnöstä, tämä jakso tapahtuu liian aikaisin. Teinit ovat olevinaan niin rutinoituneita, että Mycroft Holmes värvää heidät tutkimaan omaa "saatanallista seksikulttiaan". Diiliin sisältyy lupaus Watsonin salaisuuksien avautumisesta, mutta juuri se ja jo vaihtoehtoinen työnantaja ovat hätäilyä, kun kullakin jaksolla on myös itsenäinen tarina pikakelattavana.

Nielen sen, mikä edistää kokonaisuutta. Kultti korostaa psyykkisen teinin potentiaalia kiinnostuessaan hänestä. Hikoilevan ja tärisevän Mycroftin tavoitteet ja hänen suhteensa Watsoniin ja Sherlockiin avautuvat alustavasti. Teinit jatkavat semisympaattista hormonihyrinää.

Mutta: jakso on kartanomysteeri ja se rutiini tyritään kehnolla rytmillä ja epäuskottavuudella. Kulttijohtaja on murhattu. Kun korvaajasta pitäisi äänestää, teinit ovat paikalla syyllistä nuuskimassa. Johtolangat liittyvät Tarot-kortteihin ja vastaavaan hölynpölyyn, joten teinit lukevat suoraan käsikirjoituksesta "oivallukset", joilla tarina hutiloidaan loppuun.

Maagiset motiivit, ruumiit, persevitsi ja lopun myrskytehosteet eivät tee tästä edellisten jaksojen kaltaista hauskaa kauhua, vaan melkein koin katsovani Neiti Etsivää. Kuivalla tapaa koomista on se, että ensimmäinen yliluonnollinen asia nähdään vasta, kun teinit yrittävät poistua paikalta, koska murhailevat nakuilijat eivät ole heidän juttunsa. Eivät niin.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Piilokamerakomedia B... Shazam kohtaa myös j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova