Tuorein sisältö

System Of A Down ottaa kantaa dvd:llä

27.08.2008 klo 11.32 | Luettu: 1863 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kauan odotettu Screamers-DVD julkaistaan vihdoinkin myös Suomessa. Palkitun dokumentti-ohjaajan ja journalistin Carla Garapedianin dokumentti kertoo karmivan totuuden nykypäivän kansanmurhasta ja sen kieltämisestä. Screamers on poliittinen kannanotto yhdistettynä System Of A Downin musiikkiin.

- System Of A Downin musiikki on täydellinen väline herättämään ihmiset ja ottamaan osaa kansanmurhien lopettamiseen. Screamers tuo esiin poliitikkojen ja hallitusten tekopyhyyden, sekä kaikki ne tyhjät lupaukset kansalle. Tämä elokuva muistuttaa, että jokainen meistä yksilöinä voi vaikuttaa asioihin, kertoo ohjaaja Carla Garapedian.

Elokuva sisältää pätkiä seitsemästä ennen näkemättömästä System Of A Down –konsertista sekä behind the scenes –materiaalia bändin kiertueelta. Tärkeimmässä roolissa ovat kuitenkin Pulitzer-palkitun kirjailijan Samantha Powerin sekä Turkin, Ruandan ja Darfurin kansanmurhista selvinneiden uhrien haastattelut. DVD sisältää myös salamurhatun turkkilaisen toimittajan, Hrant Dinkin, haastattelun.

Palkittu dokumenttielokuva kaupoissa 1. lokakuuta


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Black Label Society ... Rap-tähden poika löy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova