Tuorein sisältö

Top Gun 2 ja Mission: Impossible -elokuvat lykkääntyvät taas, mutta ei paniikkia

14.04.2021 klo 22.00 | Luettu: 464 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Godzilla vs. Kong on menestynyt odotettua paremmin elokuvateattereissa. Isot elokuvat ovat palaamassa isolle kankaalle ainakin valikoiduilla markkinoilla.

Top Gun: Maverick ja Mission: Impossible -saagan osat 7 ja 8 lykkääntyvät jälleen, mutta tämä johtuu pitkälti Tom Cruisen mieltymyksistä. Hän tahtoo lähteä kansainväliselle lehdistökiertueelle perinteiseen tyyliin ja se ei ole toistaiseksi järkevää. Useimpien isojen elokuvien oletetaan pysyvän lähellä nykyisiä päiviä, vaikka pieniä muutoksia nähdään koko ajan.

Top Gun: Maverick siirtyy heinäkuulta marraskuulle. Alunperin elokuvan oli tarkoitus valmistua jo kesällä 2019.

Mission: Impossible 7 siirtyy marraskuulta ensi vuoden toukokuulle. Mission: Impossible 8 siirtyy ensi vuoden marraskuulta vuoden 2023 heinäkuulle. Osien 7 ja 8 tarinat liittyvät läheisesti yhteen, mutta niiden väliin jäävä aika kasvaa luultavasti siksikin, että niitä ei enää aiota kuvata yhteen putkeen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toton seuraava julka... Saksalainen thrash m... >

Keskustelut (1 viestiä)

Cubisti

15.04.2021 klo 17.02 2 tykkää tästä

Tom Cruisesta voi olla montaa mieltä, mutta hän on itselleni ollut 80-luvun Legendasta sekä Risky Business -elokuvista alkaen THE näyttelijä joka on ollut kirjaimellisesti Hollywood tähti. Cocktail, Top Gun, Rainman, Firma, Minority Report, Collateral, Kunnian miehiä, Verenvangit, Syntynyt 4. heinäkuuta, Suuret setelit, Jerry Maguire, Viimeinen Samurai, Oblivion, Live.Die.Repeat ja Vaarallinen tehtävä -sarja (ja etenkin ensimmäinen elokuva niistä) ja monia muita unohtaen.

Karu fakta vaan on, että kohta tulee tiimalasi täyteen eikä Tomppa enää vaan voi vetää kuten ennen ja se on sääli. Alkaa kohta olla kiire Mahdottomien tehtävien kanssa. Suru ei tule puseroon ehkä elokuvallisen taiteen menetyksen takia vaan sen takia, että itsekin alkaa tulla harmaahiuksiseksi vanhukseksi.

Tomppa on instituutio. Vaikka onkin hörhö. En oikein osaa edes arvata kuka voisi edes nousta samaan asiaan tulevaisuudessa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova