Tuorein sisältö

Vin Diesel innostui ulkoavaruuden nyrkkeilevistä roboteista

20.04.2021 klo 10.45 | Luettu: 1075 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vin Diesel on kiinnitetty elokuvaan Rock 'Em Sock 'Em Robots. Leffa perustuu 60-luvulla luotuun peliin, jossa värikkäät nyrkkeilevät robotit yrittävät lyödä toisiltaan päät irti. Taustatarinaa on tarjoiltu toisinaan. Ehkä leffakin kertoo "Soltarus II:n railakkaasta punaisesta rokkaajasta" ja "Umgluckin ylpeydestä, kauniista sinisestä pommittajasta".

Diesel näyttelee miestä, joka muodostaa yllättävän siteen kehittyneeseen sotakoneeseen poikansa kanssa. Leffa kuulostaa siis hitusen enemmän Rautajätti-animaatiolta (jossa Diesel ääntelee älykkäänä robottina) kuin Real Steel -kopiolta, sillä Real Steelin nyrkkeilevät robotit eivät ole itsetietoisia. Tavoitteena on tehdä jännittävä toimintaseikkailu koko perheelle.

Diesel vahvistaa, että hän, lelutalo Mattel ja hänen Fast & Furious -elokuvansa tuottanut Universal Pictures lähtevät rakentamaan maailmaa jatko-osat mielessä.

Käsikirjoittaja Ryan Engle on kirjoittanut Dwayne Johnsonin Rampage-elokuvan. Miksei pääosiin palkattu Johnsonia ja Mick Foleyta? Painifanit tajuavat viittauksen.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suorapuheinen jenkki... Antti Tuiskun Bailan... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ridddick

20.04.2021 klo 18.07

But what about Riddick?! Kohta 8 vuotta tulee täyteen edellisestä leffasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova