Tuorein sisältö

'Laittakaa bändi pystyyn', miten Guns N' Roses -miehet päätyivät soittamaan Michael Jacksonin videolla?

29.04.2021 klo 12.53 | Luettu: 1604 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Scars And Guitars" -podcastissa entinen Guns N' Roses -kitaristi Gilby Clarke muistelee Michael Jacksonin musiikkivideota Give In To Me.

Miten mies päätyi Münchenissä vuonna 1992 kuvatulle videolle yhdessä Slashin kanssa?

Videolla nähdään Clarken ja Slashin lisäksi Guns N' Rosesin livemiehistössä vaikuttanut Teddy "Zig Zag" Andreadis, Living Colourin basisti Muzz Skillings sekä rumpali Tony Thompson.

Kyseessä oli "näytelty" livevideo, jossa tavoiteltiin vain livekonsertin tunnelmaa.

Clarke kertoo olleensa kiertueella Guns N' Rosesin kanssa ja Michael oli Euroopassa. Slash sai soiton Jacksonilta ja kitaristille ehdotettiin videon kuvaamista. "Laittakaa bändi pystyyn". Ja niin porukka matkusti Jacksonin lähettämällä yksityiskoneella Saksaan.

"Soitimme ihan oikeasti yleisön edessä. Meillä oli soittimet kytkettyinä vahvistimiin ja jammailimme jotain. Michaelin tullessa lavalle, porukka sekosi ja saatoit kuulla Beatles-tyylistä kirkumista. Michael käveli luokseni ja ihmetteli, mitä porukka oikein huutaa. Kuin hän ei olisi sitä tiennyt. Se oli oikein hauska kokemus, onneksi Slash pyysi minut mukaan".


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nightwishin uusi bas... Vampire: The Masquer... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.04.2021 klo 15.14

Olikohan se Dial MTV -ohjelma ja juontajana Rebecca de Ruvo, kun tuon videon näin ensimmäisen kerran. Se oli sitä aikaa kun MTV oli vielä Music Television. Silloin musiikkikin oli parempaa.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova