Tuorein sisältö

Michael Jackson hotellivieras huonoimmasta päästä

28.08.2008 klo 16.26 | Luettu: 2452 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Concierge.com on laittanut järjestykseen huonoimmat julkkis-hotellivieraat. Ykköseksi nousi Michael Jackson pääosin tempauksellaan Berliinissä vuonna 2002, jolloin popin kuningas taiteili poikavauva Prince Michael II:n kanssa parvekkeella ja poika oli vähällä pudota alhaalla odottavan median silmille. Jackon syntilistalle lisätään myös Lähes kokonaisen hotellin varaaminen Lontoossa vuonna 2006 - tähden esiintyminen palkintogaalassa sekoitti koko kaupungin.

Myös Britney Spears on päässyt hyviin listasijoituksiin. Britney on syyllistynyt ainakin hotellihuoneiden tuhoamiseen ja tähti vetää puoleensa paparazzeja kuin kärpäsiä.

Mariah Carey on diivaillyt liikaa...tähti on vaatinut hotelleissa mm. kultaisia hanoja, uusia wc-istuimia, mineraalivesikylpyjä...Lontoon Baglioni-hotelli muistaa myös hyvin Mariahin vierailun - ilman punaista mattoa tähti ei suostunut nousemaan limusiinistaan!

Amy Winehouse on jättänyt hotellihuoneita ankeaan kuntoon alkoholitahroilla, tyhjiä pulloja ja tupakan jätöksiä...likaisia alusvaatteita. Vuonna 2007 Munchenissa Saksassa ennen MTV Europe Music Awards-tapahtumaa Amy heitti hotellihuoneensa seinään pasta-annoksen...








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Death Row Records-po... Rinnat vapaiksi yhte... >

Keskustelut (1 viestiä)

Asddsa

Rekisteröitynyt 12.08.2008

31.08.2008 klo 20.21

Vuonna 2007 Munchenissa Saksassa ennen MTV Europe Music Awards-tapahtumaa Amy heitti hotellihuoneensa seinään pasta-annoksen...

Arvatkaa miten luin ensin. :D
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova