Tuorein sisältö

Kovaa Rasvaa siirtyy uudella julkaisulla selkeämmin hardcore punkista thrash metallin suuntaan

06.05.2021 klo 08.33 | Luettu: 280 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rähinäryhmä Kovaa Rasvaa julkaisee uuden "Tasaluvulla tulevaisuuteen" -EP:n kesäkuun puolella.

Ville Valavuon (mm. Hard Action, Kohti Tuhoa) äänittämä seitsemän biisin julkaisu on odotettu jatkumo kolme vuotta sitten loppuunmyydylle "Pahan vaimon käsikirja" -EP:lle. Svart Records julkaisee kiekosta uusintapainoksen uuden EP:n tavoin 18.6.2021.

Kovaa Rasvaa on maailman tilanteen vuoksi joutunut koostamaan uutta materiaaliaan niin, ettei kappaleita ole voitu testata elävän yleisön edessä.

"Tasaluvulla tulevaisuuteen ei ole niin suoraviivaisesti ammentanut yhdestä lähteestä tai teemasta, vaan toiveena oli selkeämpi siirtyminen hardcore punkista thrash metallin suuntaan. Sanoituksissa ideoina ovat olleet pienet tuokiokuvat tai ajatelmat, joista ei löydä suoraviivaisia poliittisia kannanottoja, mutta käsitellään sanottajan kannalta tärkeitä teemoja, kuten palkkatyön orjuutta. Rasva Militia -biisistä voi kertoa ennakkoon, että älkää säikähtäkö sen militanttia nimeä. Sanoitusidea on viittaus ja lokalisointi eräästä 80-luvun alun thrash biisistä. Kovaa Rasvaa jyrää tietoisuuteesi läpi sumun ja hulluuden".

Eurooppaa ja Etelä-Amerikkaa kiertäneen yhtyeen jäsenistön taustalta löytyy lukuisia kotimaisen uudemman punkin ja hardcoren klassikoyhtyeitä, kuten Khatarina, Kuolema, Selfish sekä Forca Macabra. Uuden levyn myötä mielenkiinto alkaa suuntautua kiertueille, mutta olosuhteita ei uhmata.

Tasaluvulla tulevaisuuteen -kiekon ensimmäinen single Säännöt julkaistaan perjantaina 7.5.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Game of Thronesin es... Sanni julkaisee uutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova