Tuorein sisältö

C Moren jääkiekon MM-kisojen asiantuntijatiimin kokoonpano julkistettu

06.05.2021 klo 20.29 | Luettu: 381 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren jääkiekon MM-kisojen asiantuntijatiimin kokoonpano on julkistettu.

Asiantuntijoita studiossa ovat Kari Jalonen, Olli Jokinen, Karri Kivi, Mikko Koivu, Lasse Kukkonen ja Tero Lehterä. Sami Kapanen puolestaan ottaa haasteen vastaan ja lähtee poikkeuksellisiin olosuhteisiin raportoimaan tapahtumia kisapaikalta Riiasta.

Reilut kaksi kuukautta sitten pelaajauransa lopettanut legendaarinen leijonakapteeni Mikko Koivu hyppää kaukalosta lähes luistimet jalassa uusien haasteiden pariin.

Ottelustudioiden pääjuontajana on konkari Teemu Niikko yhdessä Minna Korkan kanssa. Jokaisena kisapäivänä MTV3:lla ja C Moressa seurattavan MM Extran pääjuontajana nähdään Liigan puolelta tuttu Suvi Puukangas.

Jo aiemmin tiedotettiin C Moren ja MTV3:n lähetysten selostajat. Pääselostajana C Moressa on Antero Mertaranta ja MTV3:lla Mika Saukkonen. Lisäksi selostuskaartiin kuuluvat tuttuun tapaan myös Teppo Laaksonen ja Julius Sorjonen. Uusina ääninä kuullaan myös Liiga-lähetyksistä tuttuja Jani Alkiota ja Aleksis Ärjeä. Ruotsinkielisestä selostuksesta MTV3-kanavalla vastaa yhteistyössä HBL:n kanssa Niclas Lönnqvist.

(MTV3)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sweden Rockin vuoden... Tipe Johnson, Twist ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova