Tuorein sisältö

Kotimaisen indierock-ryhmän debyytti julkaistiin amerikkalaisen levy-yhtiön toimesta

07.05.2021 klo 12.52 | Luettu: 364 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kotimainen indierock-ryhmä messier julkaisee amerikkalaisen SideOneDummy -firman artistina.

Oulussa vuonna 2017 perustettu rock-trio on julkaissut tänään debyyttialbuminsa. Suurimmaksi osaksi yhtyeen itsensä äänittämä ja tuottama "On Malaise" -albumi ilmestyy SideOneDummy-yhtiön kautta.

"On hienoa viimein julkaista ja jakaa kolmen vuoden työ ihmisten kanssa. On Malaise koostuu enemmän tai vähemmän kymmenestä ensimmäisestä biisistä, jotka yhdessä sovitettiin, treenattiin ja äänitettiin. Olemme ylpeitä siitä, miltä levy kuulostaa ja kuinka monipuolisen paketin saimme aikaiseksi. Yhtä lailla olemme kiitollisia siitä, että SideOneDummy Records on takanamme tukemassa levyn julkaisua".

messier syntyi aikaan, jolloin Disco Ensemblen ja Satellite Storiesin kaltaiset englanninkieliset kitarabändit alkoivat pakkailla kimpsujaan, ja englanniksi lauletun indiemusiikin skene Suomessa hiljeni. Julkaisijaa etsittäessä suomalaisten yhtiöiden kiinnostus olikin vähäistä. Yhtye päätti kääntyä tärkeäksi kokemansa levy-yhtiön SideOneDummyn puoleen. Bändi laittoi nyt julkaistavan albuminsa masterin sellaisenaan levy-yhtiön kuultavaksi oulukuussa 2019. Vastaus tuli jo muutamaa tuntia myöhemmin!

Albumi julkaistaan digitaalisesti sekä vinyylinä.V2.fi | J.A. Kaunisto
< Arrow-tähti Stephen ... Sanan uusi julkaisu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova