Tuorein sisältö

Jupiter's Legacy 1-2: Teräsmiehen krooninen pyllylusikka

10.05.2021 klo 22.00 | Luettu: 2495 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 2:
Paper and Stone


Rikkaan perheen vesa uskoi sokeasti, että isin totuudet ovat duunarien parhaaksi. Isin itsemurha haastoi harhan. 90 vuotta myöhemmin vesku on mahtavin supersankari, joka uskoo totuuksiensa olevan kaikkien parhaaksi. Voimat antoi... vääristynyt visio faijasta?

Vesan etäinen tytär toteaa, etteivät välit korjaannu, ellei toinen muutu. Säyseämmälle pojalle superporho saarnaa, ettei tosisankari tapa, koska poika teloitti roiston kolmen sankarin kuoltua. Aikatasojen hautajaiset rinnastetaan. Johtopäätös? Teräsmieskin oli kultalusikka suolessa syntynyt ja sitä siellä säilyttänyt elitisti ennen Man of Steeliä? Teris on laaja teema, mutta näin ulisen, jos Man of Steeliä on puolustettava.

Pulliaiset vaativat superkonnille kuolemantuomioita, jos vaihtoehto on se, että konnat käväisevät vankilassa palatakseen myymään jalon superpaskan sarjakuvalehtiä. Se tietenkin rinnastuu siihen, kuinka ilmapiiri kiristyy terrori-iskujen ja vastaavien kriisien jälkeen. Hyvin kirjoitetulle jaloudelle on yhä tilaa. Sarjan nokkeluus jää nähtäväksi, mutta alustus toimii.

Jakso on lyhyt. Pohdin taas, oliko tekijöillä vaikeuksia luoda pilottijaksoa. Paha peikko on salaa kloonattu! Kesken jäänyt kohtaus jatkuu ja loppuu. Noin muuten:


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1-1 --- Jakso 1-3 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Iron Maiden ja hiili... Blind Channel ja pos... >

Keskustelut (1 viestiä)

Gari1

13.05.2021 klo 07.49

Tuli liikaa kysymyksiä tarinasta ja maailmasta, joihin ei tuntunut olevan mitään järkevää tai loogista vastausta, joten jätin tässä jaksossa kesken. Ei jatkoon. :P
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova