Tuorein sisältö

Putouksesta tutut naamat Punttikomediassa - kuvaukset alkuun Tampereella

11.05.2021 klo 17.30 | Luettu: 458 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vuonna 2022 ensi-iltaan tulevan Punttikomedia-elokuvan kuvaukset alkavat Tampereella tänään tiistaina 11.5.

Elokuvassa estoinen kirjastovirkailija päätyy bikini fitness -kisaajaksi apunaan elämänhallintansa kadottanut kehäraakki kehonrakentaja.

Elokuvan pääosissa nähdään Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy. Muissa rooleissa ovat mm. Pamela Tola, Eero Ritala, Katariina Kaitue ja Juha Mentula.

Elokuvan on käsikirjoittanut Pekko Pesonen (Napapiirin sankarit trilogia, Peruna, Tyttö sinä olet tähti), ja sen ohjaa debyyttielokuvanaan myös kirjailijana tunnettu Aleksi Delikouras.

Kuntosalimaailma, kehonrakennus ja bikini fitness yllättivät näyttelijät:

"En tiennyt, että fitness-urheilija elää huippu-urheilijan elämää. Olen saanut treenata valmentajan kanssa 5-6 kertaa viikossa noudattaen tiukkaa ruokavaliota. Elämä on ollut viime ajat kurinalaista ja kiinnostavaa, vaikka Nutella-purkkikin on käynyt mielessä." (Iina Kuustonen)

"Vilin rooliin valmistautuessa on ollut mielenkiintoista tutustua kehonrakentajien maailmaan. Olen luullut, että kuntosalijuttu on tuttua hommaa, mutta nyt ymmärrän, että en ole tiennyt alkuunkaan, mitä tarkoittaa kova treenaus ja mitä se vaatii. Välillä treenatessa on tullut äitiä ikävä ja vielä isompana shokkina tuli ruoan määrä, mitä piti päivän aikana syödä. Ja syömisessä olen kuitenkin hyvä - tai niin luulin. Mutta kyllä nämäkin muistot naurattavat viimeistään sitten, kun leffa on elokuvateattereissa". (Mikko Töyssy)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Yhä useampi C Moren ... Kanadalainen black m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova