Tuorein sisältö

Invincible 1-6: Rick and Mortysta karannut seksikäs RoboCop

11.05.2021 klo 23.00 | Luettu: 1807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
You Look Kinda Dead


Jos vain kuuntelet jaksoa, oletat takuulla, että se on Rick and Mortyn Rick-vaari, joka lähentelee college-tyttöjä kännissä jakson alussa. Sitten joku kidnappaa hänet ja tekee hirveitä - aargh! Ennen kuin näemme "Rickin" nänni-RoboCopina, jaksossa puhutaan toisesta Rickistä, jota kuvaillaan seksikkääksi homopojaksi. Melkein toivon, että olisin vain kuunnellut ja hämmentynyt siksi.

Viimekertainen karu tappelu ei ole seuraamuksiltaan "Game of Thrones -käänne". Ei tarvitsekaan, mutta mitä sarja ajaa takaa? "Thundercat" takoi päähenkilöön reiän. Sairaalassa käydään, mutta pian hän on tolpillaan kokeakseen satunnaisen kyborgijuonen, joka on julmempi versio keskimääräisestä 60-luvun sarjakuvasta. Kyllä kimmakaveria suututtaa, kun sankari salailee puuhiaan, ja kyllä kaveri innostuu, kun identiteetti paljastuu - kuten aina.

Njäh: ehkä julmuus kommentoi kliseitä, joita sarja ei vastusta, vaan käyttää omilla ehdoillaan. Samaan aikaan vaimo saa tietää "pahan Teräsmiehen" aidosta Game of Thrones -tempusta. Materiaa muokkaava tyttö päättää irtautua kliseistä, eli käyttää voimia kaikkeen mahdolliseen hyvään sen sijaan, että hän odottelisi tappeluja opiskelijana. Robotin juoni on olemassa. Kaikkea katsoo, mutta on outoa, kun nimihenkilö tuntuu heikolta lenkiltä.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Julianne Moore vajoa... Moro muute, Porista:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova