Tuorein sisältö

Tanssien huipulle Nelosella

29.08.2008 klo 18.36 | Luettu: 1547 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uuden Tanssin huipulle -sarjan 12 kilpailijaa haaveilevat urasta ammattitanssijana. Tiukka kisa antaa heille esimakua siitä, kuinka kovan taiston takana paikka huipulla on. Sarja alkaa Nelosella 11. syyskuuta.

Tanssin huipulla -sarjassa seurataan jännittävää ja huikean viihdyttävää kisaa, jossa on mukana 12 tanssijaa. He kaikki haaveilevat urasta oman alansa huipulla. Kisan osanottajat pääsevät näyttämään osaamisensa kaikissa mahdollisissa lajeissa baletista Broadway-musikaalien ja burleski-tyylin askelkuvioihin. Ohjelman tuottajat ovat tehneet aikaisemmin sarjaa Muodin huipulle.

Kisan juontaa näyttelijä-tanssija Elizabeth Berkley, joka on esiintynyt muun muassa elokuvissa Hylätyjen vaimojen kerho, Minä päivänä tahansa ja Jadeskorpionin kirous. Kilpailijoita kannustaa ja opastaa ohjaaja-koreografi Jerry Mitchell. Hän on ohjannut Broadwaylle teatteriversion elokuvasta Blondin kosto ja saanut arvostetun Tony-palkinnon koregrafiastaan musikaaliin La Cage aux Folles.

Tuomaristossa istuvat Elizabethin lisäksi ohjaaja-koreografi Vincent Paterson ja koreografi Nancy O’Meara. Vincent on suunnitellut muun muassa Madonnan Blonde Ambition -kiertueen ja Michael Jacksonin Bad-kiertueen sekä elokuvien Dancer in the Dark ja Evita koreografiat. Nancy puolestaan on esiintynyt niin Jennifer Lopezin, Kelly Clarksonin kuin LL Cool J:kin kanssa ja tehnyt koreografioita muun muassa High School Musical -konserttikiertueelle.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Max Payne on kovempi... Klassista Disneytä j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova