Tuorein sisältö

Selviytyjät Suomessa kotimatkalle joutunut Niko pelkää ja toivoo pahiksen voittoa - 'pitääks joka tarinalla olla aina onnellinen loppu'

16.05.2021 klo 15.05 | Luettu: 408 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Realitytähti Niko Saarinen joutui kotimatkalle Selviytyjät Suomesta 25 kisapäivän jälkeen.

"Halusin ottaa Selviytyjissä asenteen, että vähän seuraisin sivusta ja siinä mä ehkä onnistuin. En ollut niin oma itteni. En sano, että esitin mitään, mutta vähän himmasin. En ollut niin Niko Saarinen", Niko kommentoi.

Tärkein liittolainen ja tuki Selviytyjien aikana oli Suvi Pitkänen.

"Ainoa henkilö, johon luotin, oli Suvi. Suvi oli mun pelin kannalta todella tärkeä. Jos kaikki muut näin pelkästään pelinappuloina, niin Suvin ja mun liitossa oli jotain sellaista, mitä tarvitsee tuolla, että sun pää pysyy kasassa."

Niko mainitsee myös "kauhukaksikon", jota ei haluaisi finaalissa nähdä.

"Mun kauhukuvissa kaksikko, joka menee finaaliin, olisi Kristian ja Archie. Toisaalta joku pienen pieni piru istuu mun olkapäälle ja sanoo, että Archie ois jopa loistava voittaja tälle kaudelle. Kaikki me tiedetään, että Arhie on ollut niin monta kertaa vaarassa pudota, mutta nyt, Archie on yksi viisikosta. Kaikissa sarjoissa on hyvikset ja pahikset, ja Archie on se pahis, niin pitääks joka tarinalla olla aina onnellinen loppu? Mun mielestä ei! Joten Achie vois jopa olla voittaja!".

Selviytyjät Suomi lauantaisin 20 Nelosella ja Ruudussa.(Lähde Nelonen)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Yritän puhua niin t... In The Park -konsert... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova