Tuorein sisältö

G.I. Joen mykkä naamiomies ei ole mykkä naamiomies: Snake Eyes -traileri

17.05.2021 klo 12.50 | Luettu: 1156 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kulttisankari Snake Eyes on mykkä ja naamioitu kommando ja ninja, jonka menneisyys, oikea nimi ja naama ovat salaista tietoa. Tuo lause ei tiivistä 40 vuoden matkaa (ja siitä pian lisää), mutta yleisesti ottaen näista syistä moni hahmoon rakastui. Mysteerin avain on tämä: lelutalo kokeili tehdä rahaa täysin mustalla figuurilla, jota ei tarvitse maalata.

Heinäkuussa debytoiva leffa Snake Eyes: G.I. Joe Origins ei ole jatkoa kahdelle edelliselle näytellylle G.I. Joe -elokuvalle, vaan sarja koettaa alkaa alusta. Pääosassa nähdään aasialaistaustainen Henry Golding, jonka läpimurto on komedia Crazy Rich Asians.

Joku pahoittaa mielensä, sillä Snake Eyes on toisinaan esitetty blondina kaukasialaisena mm. sarjakuvissa. Tämä on kuitenkin melko loogista kehitystä, jos naamio ylipäätään riisutaan, sillä kun Snake Eyesistä on tiputeltu lisätietoja, hänet on sidottu yhä tiiviimmin yhteen valkopukuisen ninjan Storm Shadowin kanssa ja Storm Shadow on aina ollut aasialaistaustainen. Hahmot ovat verivihollisia ja toisinaan kuin veljeksiä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Katri antaa tänä vuo... Kesäkauden koittaess... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova