Tuorein sisältö

Uudessa 'Kansan vihollinen' -sarjassa toimittaja joutuu vihakampanjan kohteeksi - kuvaukset käynnissä Tampereella

19.05.2021 klo 09.41 | Luettu: 1756 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

C Moren kotimaisten alkuperäissarjojen listaan saadaan lisäystä Kansan vihollinen -sarjan osalta.

Kahdeksanosainen rikosdraamasarja kertoo toimittaja Katjasta, josta tulee suomalaisen kaupungin vihatuin ihminen, kun hän kirjoittaa kriittisesti kaupunkilaisten jumaloimasta jalkapallosankarista.

Kansan rakastama mies vaikuttaa sotkeutuneen epäilyttäviin kryptovaluuttabisneksiin. Kun jalkapallotähti löytyy kuolleena omasta uima-altaastaan Välimeren rannalta, Katjaan kohdistuva viha muuttuu järjestelmälliseksi kampanjaksi. Ihmisten silmissä hän on pahantahtoinen haaskalintu, joka keksii salaliittoteorioita omasta päästään.

Kansan vihollinen kertoo siitä, millaista on tehdä tutkivaa journalismia ilmapiirissä, jossa väitteet valeuutisista, toimittajien maalittaminen ja trollit ovat arkipäivää. Toimittajista, joiden työ on selittää yhä monimutkaisemmaksi muuttuvaa maailmaa ja kaivaa totuus valheiden alta esiin, silloinkin kun kukaan ei haluaisi sitä kuulla.

Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään Kreeta Salminen (Kaikki synnit), Tobias Zilliacus (Hypnotisoija, Björnstad), Antti Luusuaniemi (Luottomies), Johannes Holopainen (Kaikki synnit), Anna Böhm (Karkurit), Kai Vaine (Bullets), Mikko Nousiainen (Ex-Onnelliset), Milka Ahlroth (Hotel Swan Helsinki, Pahan väri), Lari Halme (Kellot soi), Hennariikka Laaksola (Uusi päivä) ja Tomi Salmela (Harvoin tarjolla).

Sarjan kuvaukset ovat alkaneet Tampereella toukokuun alussa ja ensimmäinen kuvausosuus jatkuu heinäkuun lopulle saakka.

Kansan vihollinen julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2022. Sarja nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.(C More)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vaihtoehtoinen rock-... Katso videonäytteet ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova