Tuorein sisältö

Kansallisooppera tarjosi viimeisen mahdollisuuden Idols-kokelaille

30.08.2008 klo 16.42 | Luettu: 1655 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV3:n virallisen Idols-sivuston mukaan viimeiset koelaulut Helsingin Kansallisoopperassa keräsivät varhain lauantaiaamulle paikalle väkeä ruuhkaksi asti. Pitkin Mannerheimintietä kiemurrelleessa jonossa oli arvioiden mukaan noin 1500 tähdeksi halajavaa laulajaa ja kannatusjoukon jäsentä. Koelaulut jatkuvat myös sunnuntaina.

Myös Kuopion koelauluista yllättäen pois jäänyt juontaja Ellen Jokikunnas oli paikalla. Idolsin PR-päällikön mukaan Kuopion suhteen Ellenillä oli ennakkoon sovittu vapaa viikonloppu, joten asiassa ei ollut suurta draamaa. Kolmen juontajan voimin etenevä koelaulukiertue sai huomata Helsingin koelaulujen sujuneen ilman Heikki Paasosta - jolla vuorostaan oli vapari.

Viime vuoden voittaja Ari Koivusen innoitamana paikalla parveili myös heavy-ja metallilaulajiksi esittäytyneita Idols-kokelaita. Lahtelainen Jude Viljakainen aikoi yli kymmenen vuoden bändikokemuksen avustamana vetää Whitesnaken Sailing Ships-viisun. Myös Candlemassin Solitude-viisu ihastutti asiansa tietävää tuomaristoa.

Idols-koelaulut ovat Helsingin jälkeen paketissa. Torstaina 11.9.
kello 20.00 - 21.00 maikkarilla alkaa odotettu Idols-08. Voittaja on selvillä joulukuun puolella.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lordi ei pääse Brita... Uudessa Squeezeboxis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova