Tuorein sisältö

Flamin' Kyllikki ja Japanin ihmeet saavat jatkoa...

31.08.2008 klo 13.53 | Luettu: 2851 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ohjelmatoimisto Flamin' Kyllikki aikoo tuoda Japanin ihmeen Catsuomaticdeathin uudelleen Suomeen ja myös muualle...ensi vuoden aikana. Lisäksi lokakuun 10. päivä on luvassa Turun TVO:lla megalomaaniset synttäribileet - kuten vain Liekehtivät Kyllikit osaavat. Niin ja Ultranoirilta tulee uutta albumia...

Mikä ihmeen Flamin' Kyllikki:
Kaksi turkulaista opiskelijaa eli Jenny Kari ja Maire Rytkönen perustivat Flamin’ Kyllikin tuodakseen japanilaisen rockyhtye Catsuomaticdeathin Suomeen. Kun kukaan ei asiaa saanut aikaiseksi, piti ryhtyä itse toimeen. Bändi vieraili Suomessa elokuun alussa ja onnistuneen kokeilun innoittamana Liekehtivä Kyllikki jatkaa pirteästi eteenpäin.

Flamin' Kyllikki sai alkunsa Mairen ottaessa yhteyttä Catsuomaticdeathin jannuihin mahdollisen haastattelun merkeissä. Bändiltä itseltään tuli ajatus keikoista - kun muita kontakteja ei ollut hallussa, kaksikko päätti perustaa Liekehtivän Kyllikin. Nimi tuli Mairen eläkkeellä olevalta Kyllikki-äidiltä, "pitää mutsillakin olla omat MySpace-sivut, josta voi lähetellä heitmeilejä kaikille" -hengessä. Flaming kuulostaa räjähtävältä ja hyvältä meiningiltä...Flamin' Kyllikki on tullut jäädäkseen.

MySpace-Flamin' Kyllikki




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uudessa Squeezeboxis... Idols laulatti ennät... >

Keskustelut (1 viestiä)

Mitäskettua

31.08.2008 klo 16.00

"Lentävän Kyllikin"???????
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova