Tuorein sisältö

Kesäterassilla yllätysnimi, Antero Mertaranta haastattelijan ominaisuudessa

07.06.2021 klo 14.18 | Luettu: 848 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

MTV:n kesäohjelmiston keskusteluohjelma Kesäterassi jatkuu uusin jaksoin heinäkuussa, maanantaina 5.7. klo 19.30.

Ohjelmaa seurataan arki-iltaisin maanantaista perjantaihin. Kesävieraita jututetaan jälleen Allas Sea Poolin terassilla Helsingin keskustassa.

Kesäterassin juontavat tuttuun tapaan Lorenz Backman ja Tuija Pehkonen. Uutena kasvona Kesäterassilla nähdään tänä kesänä erityisesti jääkiekkoselostajana tunnettu juontaja Antero Mertaranta, jolla on oma juontoviikkonsa kauden lopuksi, 2.–6.8. nähtävissä jaksoissa.

Kesäterassin vieraslista on tälläkin tuotantokaudella erittäin monipuolinen ja kattava. Jututettavina nähdään mm. Erika Vikman, Haloo Helsingin Elli ja Jere, Maija Vilkkumaa, Sofi Oksanen, Paavo Arhinmäki, Konsta Hietanen, Christoffer Strandberg, Henri Alén, Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma, Jarkko Nieminen, Roope Salminen, Hanna Gullichsen, Mauri Kunnas, Jethro Rostedt, Markus Selin, Tommi Korpela, Sami Hedberg ja Saija Tuupanen, Jukka Hildén ja lukuisia muita.

Antero Mertarannan kanssa Kesäterassille juttelemaan saapuvat mm. Jere ja Nanna Karalahti sekä Timo Soini.

Kesäterassi arki-iltaisin ma 5.7. klo 19.30 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.(Lähde MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ääniwallin kesäkeika... Jo filmattu The Matr... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova